Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamislite da vam kcerka ne moze ici u skolu. To je strasno. Njihova drzava se raspada dodatno kako su Ameri otisli, jos su u vecoj gladi. I oni se bave ovime.
Ne mogu vjerovat da ima bolesnika koji dislajkuju ovo.
Površan stereotipičan komentar. Stvari nisu baš tako jednostavne.
Djevojcice moraju imati osnovno obrazovanje!
Svi bi prdili, kad ste imali američku vladu iza sebe svi ste samo gledali da se ugradite, uhljebite. narod je digao ruke i pustio da vas svrgnu sa vlasti pastiri sa ovcama i opancima čim je amerika otišla. sad čekajte narednih 20 godina jer pastiri neće lako odustat a sad oni imaju kontrolu nad vašom vukojebinom, neka vas tu i ovo je poruka za naše seratore koji tolerišu korupciju i podržavaju urušavanje civilnog društva, gazde će otić kad zagusti a vi ćete ostat
Ovo što rade vlasti u Avganistanu izlazi iz okvira minimuma vjerskog oblačenja propisanog vjerom. Rječ je o politici morala a ne o vjerskom propisu per se pa s time snose sami odgovornist za pretjerivanje. Islamski vjerski princip je ne pretjerivati u vjeri.
Predlažem da ekipa Kliksa ode u Kabul i napravi reportažu. Reakcija javnog mijenja ne može da bude samo reakcija sa društvenih mreže ili grupe novinara. Ovaj članak je primjer angažovanog i pristranog izvještavanja.
Društvo u Kabulu je diglo ruke od zemlje koju su držali oni koji su se vratili da prave svoje vjerske, stranačke, klanovske i druge piramide sa ciljem faraonskog društva gdje oni imaju sve a većina i dalje u dronjcima. Sad su ovi u dronjcima trebali ginuti kad je sponzor otišao, oni da ginu za interes šačice lopina i njihove piramide poslušnika. Sistem se srušio i na vlast su došli ovi divljaci. Lekcija i Američkom narodu, pita se od govana ne pravi
Na jednoj strani je bog a na drugoj đavo. Čovjek nemože nikako da smisli šta je ove ljude snašlo. Ugodno im nije niti su zadovoljni sa svojim životom.
Od sutra komplet nova tv ekipa, ovi misteriozno nestali
Trebali su se skinuti goli za podršku kolegicama na zapadu koje moraju da vode vijesti potpuno gole.
Nazalost to je zivot u Avganistanu
Ovi su primitivni u svojim metodama, ali zapad koji je degradirao zenu na nivo zivotinje koja im oko šipke gola plese ili radi u javnoj kuci, gola reklamira cak i pastu za zube, ne bi trebao glumiti zastitnika ljudskih prava. Oni su u svojoj “modi, filmu i umjetnosti” odizeli zeni pravo na dostojanstven zivot, a vamo po svijetu zele da ureduju. Ne ide.
A da nije stvar izbora 🙄
Upali malo mozak prije nego komentarišeš, javne kuće po njemačkoj itd mahom drže Marokanci, Turci i ostali, a ne Nijemci. Isto tako je sa dilanjem droge. Mnogi migranti su veliki licemjeri i problematične porodice, a Zapad ih još predugo toleriše, problem zapada su pronatalitetne politike koje su siromašnim, zatucanim neonacistima omogućile previše slobodnog vremena i demografsku eksploziju na socijali, kao i ovim migosima. Tamo društvo ruše oni kojima to društvo najviše valja
realno sta ce zene da se eksponiraju na sve strane, svaki vid razvrata nam je postao normala...
Realno ima ti ta mjesta ali i ovo je pretjerivanje bas.
Najbolje muslarce onda staviti za voditelje jel da? Ili bi tad izazivali toplog brata?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)