Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Budu li se u scenariju drzali autenticnih dogadaja,cijeli film ce biti srpska bjezanija.
@41ustase45ujameupase Jer je to druga drzava !!
A kriminalni dio njegovog života biće opisan kao humanitarni rad za Green Peace!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hocel uspjeti naci dovoljan broj traktora za snimanje?
necu da budem svabo, svabo da budem necuuuu
HOće li biti traktorijade???
Napokon da je Klix.ba objavio nešto u svezi sa ovim nadolazećim remek djelom! Prije nego što počnu raznorazne uvrede i sl. zapamtite da nije bilo Ante Gotovine i Oluje, Bošnjaci nikad ne bi dobili Bihać i okolicu, također kada nam pokušaju negirati naš povijesni identitet, zapamtite da ste vi svi Hrvatsko cvijeće! ŽIVIO GENERALE!
http://slobodnadalmacija.hr/novosti/bih/clanak/id/471573/srbi-u-soku-nakon-sto-je-ministrica-obrane-bih-odobrila-koristenje-vojne-opreme-za-filmski-projekt-kako-ste-mogli-pomoci-snimanje-filma-o-gotovini "Srbi u šoku nakon što je ministrica obrane BiH odobrila korištenje vojne opreme za filmski projekt: Kako ste mogli pomoći snimanje filma o Gotovini?"
Bosanski Srbi ogorčeni su ne samo zato što se film o hrvatskom junaku, a po njima "zločincu", uopće snima, nego i zbog toga što njegovu realizaciju plaćaju i sami Srbi, odnosno Republika Srpska. Naime, ministrica obrane BiH Marina Pendeš i načelnik Oružanih snaga BiH Ante Jelača, koji su hrvatski kadrovi u vrhu države odobrili su korištenje vojne opreme Oružanih snaga BiH za snimanje filma "General".
@41ustase45ujameupase - Ovo je preneseno sa sajta hrvatskih dnevnih novina
đikani na traktorima >>
*aparatima
LEGENDA ANTE GOTOVINA BOG MU DAO ZDRAVLJE I DUG ZIVOT
I tesku smrt
Kad vec snimaju u Livnu, mogli su da snime film i o drugih hrvatskim "junacima" koji su bas tu, u Livnu, bacali Srbe u jame, klali djecu po skolama i sve ono cime se inace ponosi hrvatski puk. Pa onda kao logican nastavak tog "junastva" iz Drugog svjetskog rata, da opjevaju i ove nove "junake". Sve o jednom trosku.
@Kolatteral Dio moje porodice je zavrsio u livanjskim jamama, ali bolje je to nego da su oni nekoga bacali. Zbog njih ne moram da se stidim, niti da mrzim. Tesko onima koji su to radili i njihovim potomcima. I ovoj filmskoj ekipi, i "generalu" i hrvatskoj drzavi.
Kako si samo spretno zaobišao srpske marifetluke po Hrvatskoj.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
klasično uvlačenje u 6up4inu
- Đesi Džejms ? - Đesi Ovens ? - Stig'o Ante Kredit i u naša kina..