Kako su se slavni snašli u džungli
0
VIP Survivor uskoro na OBN-u
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno, OBN nikad da otkupi licencu za neku emisiju koju ce sam proizvoditi, ili je neka bijedna kopija poput Big Mama House, ili otkupe neku iz Srbije i Hrvatske. Jadno, ne znam ko jos gleda OBN i njihovu isforsiranu upotrebu hrvatskog, koja s nasim naglaskom vise nego smijesno zvuci.
VIP i ovih 18 imena po meni nikako ne idu zajedno. Sretno onima koji će ovo gledati.
ma najbolji show i kada tek sad pocinje
Unaprijed ye.bem milu majku svima koji ovakve i slicne \"reality\" emisije snimaju, produciraju, emituju i gledaju.
najodvratnija emisija uz velike bratove i farmu. Ne znam ko vise to gleda.
OBN SMEĆE OD TELEVIZIJE
Ja negdje pročitao da je na Kostarici taj survivor...pa sad ne znam!!
Nek\' ti na Romaniji znaš hehehehehehe...
Šta se čudite što nema Bo.šnja. Dok Srbi i Hrvati obilaze svijet, Bo.šnje se dive svojim pitama, ćevapima, rahatluku, selametu i Sarajevu kao centru svemira, a ustvari ni ne znaju da žive u većoj džungli nego što će živiti ovi na Survivoru, hehehehehe
Najsmrdljivija televizija koja propagira šund iz susjedstva. Koji kyrac mene zanimaju ovi anonimusi iz Srbije i Hrvatske da ih gledam??? Ako su već kupovali ovakav program, bolje da su kupili američki originalni Survivor, a ne ove gay srpsko-hrvatsku toplu braću.
IZ BH JE NAVODNO OBN
imal ko iz bosne.....svi su tu osim iz bosne i sad mi trebamo gledati druge!?...beze...
KAKO KUPIT LICENCU ZA EMISIJU KOJU SAMI PROIZVODE ? TOKMAKU