Kako su se slavni snašli u džungli
0

VIP Survivor uskoro na OBN-u

Sarajevo-x.com
U bogatoj proljetnoj shemi koju svojim gledateljima ovog proljeća donosi OBN mjesto je našao i ekskluzivni VIP Survivor koji je u domaćoj produkciji snimljen u džungli sa celebritijima iz naše regije.

Survivor počinje sredinom marta i bit će emitiran gotovo tri mjeseca. Gledat ćemo svake sedmice emisije s otoka i jednu uživo. Pored toga, ove godine produkcija sprema i iznenađenje, posebne emisije koje će gledateljima dati malo hrabriji pogled na Survivor.

Serijal je već pomjerio granice reality show programa, ali je VIP verzijom napravljen još veći iskorak. Prvi put su se na divlja i opasna filipinska ostrva smještena u trusnoj zoni, otisnule poznate ličnosti iz regije. Daleko od svijeta show bizza, 18 zvijezda će proći kroz pakao kakav nisu mogli zamisliti.

Borba sa hirovitom prirodom za hranu i krov nad glavom, neslaganja i svađe sa drugim takmičarima, kao i lične drame, svakodnevno će zagorčavati život popularnim facama. Njihova izdržljivost, smjelost, snalažljivost i volja će biti na testu.

Prenemaganje i razmaženost se na Filipinima neće tolerirati jer povlastica nema čak ni za lica sa naslovnica. Dnevne borbe između takmičara mogu im donijeti samo nekoliko sati boljeg života, sve ostalo će biti životarenje. Pred zvijezdama je mnogo izazova, teških trenutaka, uspona i padova, a cilj svakog od njih je isti: preživi, pobijedi i osvoji 50.000 eura.

Gledajte kako će se u divljni snaći učesnici VIP Survivora: Martina Vrbos, Milan Gromilić, Nikola Šoć, Mia Begović, Neven Ciganović, Ognjen Kajganić, Radovan Stošić, Stanija Dobrojević, Sebastaijan Flajes, Marko Karadžić, Jelena Maćić, Aleks Grdić, Maja Lena Lopatni, Ava Karabatić, Kristina Bekvalac, Aleksandra Nakova, Žare Berber, Vlada Vuksanović.