Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako samo bjedan komentar...priznaj...boli te...\"ona sad ko nesto\"...jok, eto ti si sad \"ko nesto\". Tvoj maksimum je lajanje po ljudima koji su nesto uspjeli...za razliku od tebe samog... Sudeci po vokabularu, vidi se da si ti veoma pristojan gradjanin i da pratis kulturu i umjetnost.
O CEMU CES TI UOPSTE NEPISMENI NESRETNICE... u jednoj kratkoj recenici si napravio dvije ogromne pravopisne greske, a toliko si plitak da ne razumijes da ovo nije izbor za najljepsu djevojku u Kantonu, nego je uzabrana da bude nosioc glavne uloge u filmu. Ma, zar tebi vrijedi objasnjavati...
Citam vase komentare i ne mogu da vjerujem... kako ste samo gomila isfrustriranih kretena... Cura dobila ulogu i flmu i vi totalno poludite, iako je to sasvim logicno, jer je cura zavrsila akademiju scenskih, te se bavi glumom. To joj je profesija..i dobije ulogu u filmu, a vi je pocnete castiti komentarima kako je ulogu dobila preko stele?!? Ako je tako, onda je to zalosno, ne radi nje, nego radi umjetnosti.S druge strane, ako vi mislite da su Zanin i Angelinin tata zajedno studirali, pa ga ovaj nazvao i rekao neka tvoja mala zaposli moju malu, onda su vase frustracije bezgranicne. Cura ide u Budimpestu da snima film Angeline. tacka. Crknite bjednici sto za vas ne zna niko dalje od sprata na kojem zivite i svi su vam drugi krivi. Crknite sto niste u zivotu dobili posteno posao, pa mislite da i drugi tako. Crknite sto ste fukare, pa vam krivi svi sto imaju novac. Crknite sto su vam i roditelji bezvrijedne fukare, pa mrzite oni koji su uspjesni.
pa bolje izgleda ona cura izanje sa bijeom torbom,a ko cemo o izgledu
Eto ona sad ko nesto... Nikad cuo ni vidio, tj vidio, ali nista posebno. Kuja koja je lizala guze producentima da dodje do ovo malo jada koje je sad sebi ostvarila. Da ne spominjemo i po babi Gogi. Fuj.
@Zanin bivši Ti baš guziš svašta
SRETNO!
zana ti si njam njam!
Naka ružna cura vazda bila.Dobra za dzidzi midzi i to je sve. Al sta babin novac i stela mogu...eheee...tatina rasijana kći.
Sretno Zana!
svaka čast Zana, samo naprijed
ZANA SAMO HRABRO
Joj sabaheta bas si u pravu , ja kakva je majko mila , pa imaju li ti ljudi oci,znaru je vopra, divi je kako disje ,ko dijete na tuti
Al ce Zana da se naprima tamo , mozes da zamislis kada seljanka vidi malo kulture , isto ko kada kucku iz kaveza pustis , bice samo puni brate
Fuj je.