Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lejla što si luuuudaaaaaaaaaaaaa u p.m, što nas Boga ti eto sramotiš?!
Nije mi samo jasno kako ovakvi idiotni komentari (@tito) uvjek stoje prvi. Imam osjecaj da postoje tipovi koji samo cekaju objavu nove vjesti kako bi prvi postavili svoj jadni komentar. Nisam jos vidio prvi komentar na neku vjest koji bi mogao pripadati razumnoj osobi
@lejla Mislis li da je Kuran istinit i da je prorok islama koji je bio pedofil i ubojica imao neku vezu s bogom?
Bona,... Eto ti znaš šta je činjenica! Što zamaraš glavicu o stvarima koje ne poznaješ i ne razumiješ?! Bolje je tebi da skontaš šta ćeš obući na koncert Lepe Brene.
U pravu si, Isus nije bog, ti si BOG!
HAHAHAHAHAHHAHAHA, CUJ GENIJALNOST KRSCANSTVA? HAHAHAHA A misterija jeste jer su se toliko upetljali u oca sina duha svetog svece i ostalo da vise ni sami ne bi znali da protumace sve to. AKO JE ISUS BOG (a obracaju se ISUSU I NJEGOVOJ,TJ BOZJOJ MAJCI) KAKO JE ONDA OBOZAVAO SAM SEBE:P Cinjenica je da je Biblija iz temelja izmijenjena da bi se pod kotrolom drzale priglupe narodne mase.I ostala takva. Niko pametan ne bi dozvolio sebi da stoji posrednik izmedju njega i Boga i da se moli ISUSU ,a o tom da samo pomisli na pojam MAJKA BOZJA da ne pricam Gubis papa tekmu.
Tito ti si definitivno primjer svog seljakluka koji se nabran u Bosnia i Hercegovini. Idiote nekulturni!!!
sta reci: mudri latini:))
Yebem i njih i Vatikan....i naseremi im se u pricu...