Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odavno je lakse sastaviti listu losih filmova, nego listu dobrih. Radnje se zanemaruju, dijalozi nikakvi, a kadrovi prepuni specijalnih efekata koji eto treba da privuku gledatelje.
@BIMDDC200200 odavno se filmovi snimaju zbog svega drugog i vrednuju kao takvi dok je gluma u drugom planu. Kao što odavno nema dobrih filmova, serije su puno bolje za gledati. Zadnji film koji me je oduševio španjolski, Platforma.
Apsolutno nije tačno....gledaš li ti uopšte filmove?
Dolittle nije toliki debakl, vise djeciji film. Nije dobio katastrofa ocjene a i zaradio je oko 250 miliona dolara prema IMBd. Ne znam po kojem parametru su se oni navodili prilikom proglasenja najgoreg filma ?
Film o Euroviziji uopste nije los nego pogodio srz a to se LGBT lobijima I onima koji sund obozavaju ne svidjaodim toga filmovi gube trku u odnosu na serije.
99% napravljenih filmova danasnjice cilja na novomilenijska derišta koja mahnit stoje u redovima da vide svoje junake u tajicama na koje imaju mokre snove nakon pogledanog filma.
na balkanu jedan od najgoruh filmova kocentrisi se baba
Ovu listu obavezno pregledati
najgori film 2020 je pedofilski film netflixa, djeca postaju plesacice i striptizete i to se promovise...
Najbolji iz ovde godine kojem se divim je Greenland. Isti glumac što glumi has Fallen sekvele, gdje kao desi se nešto ekstremno kao napad na predsjednika Amerike i ostalih država, pa u Hunter Killer napad na ruskog predsjednika, ovdje su krenuli još luđe, smak svijeta, kao kometa udari u zemlju i još hiljadu kometa. Sve izgleda tako stvarno, tako realno, ja vjerujem u to da ništa nije priviđenje. Slično koroni i ostalim nevoljama.
Dolittle nije vrhunski, ali ako ga gleda porodica sa djecom vrhunac zabave...
I'm Thinking... jedan od najboljih filmova godine, a ovdje ga stave. Svašta. http://filmnatv.com/odlicni-americki-pogledani-u-2020-godini/
365 days najgori koji sam u životu pogledala, I'm thinking of ending things ugasila na pola, a Eurovision Song Contest je kretenski film ali opet nekako simpa 😁. Ove nisam gledala a izgleda da ni neću
Meni je Capone solidan film. Možda nije onakav kakvim su ga ljudi zamišljali jer se Capone inače veže za hladnokrvnog kriminalca. Dok se u filmu prikazuje skroz drugačija slika, odnosno realna slika njega pred smrt. Sve u svemu dosta ozbiljan film i ne bih ga stavio na ovakvu listu.