Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pokoj joj duši... Sjajna glumica, i jedna od najljepših žena svih vremena! :(
Kad sam prije mjesec dana reko da će umrijeti i da je džaba krpe svi su mi se smijali.Čak je i ona mnogo puta izjavila da više ne želi operacije.Bespotreban gubitak vremena i novca na ženu koja će svakako umrijeti,ali valjda je bitnija ona jer je bogata od one silne djece u africi koja nemaju ni vode ni hrane.
glup ti je komentar, niđe veze R.I.P.
kada sam zivila sa 5 godina nisam ni znala da je ona ziva sada sa 30 i kusur ponovo znam da Elizabeth ne zivi..
Fali mi sad gore \"poDpredsjednik\" ali hajde :) To sam mislio :)
@XD Pokusavam duh govora prenijeti na pisanje a ne dokazivati pismenost ako tako ne govorim no dobro... Uhvatio si poentu koja je tebi vazna. Ja sam nepismen i to je to. Nema veze sta sam htio reci. Sigrno neces u mojim porukama naci neku kardinalnu gresku. Promjeni nick u \"kvazi-lektor\". Da sam ja napisO nesto tipa \"predsjednik, srBski\" ili tako sta, pa ti meni popujes, pa ok :) Hajde nema veze, svaka cast za pismenost :)
Dok je Richard Barton snimao Sutjesku, drug Stari je plesao sa Elizabetkom. Bio je i drug Stari pravo ža.j.*eb*an* igrač. Zapravo bio je par exellance igrač.
@tratincica @bosanceros - POTPISUJEM @svasta- Vidis na cemu je teziste, ko je kako izgledAo u mladosti, nema veze sta je pricAo, sta je radio, kako se ponasAo ko budala koja sa 70 godina pravi plasticnu operaciju da se uljepsa. Ali dobro, to je to/,/ i kod nas zene samo kontaju kako izgledaju, kako ce se obucI i slicno...tu je poenta svega :) Ako si dobro izgledAo mogAo si bit(i) najveca budala, veci ces bit(i) Tito. NEPISMEN SJEDI 1(jedan)
POSLJEDNJI POZDRAV ZA NAJLJEPŠE OČI NA SVIJETU.A KOMENTARE BALAVURDIJE ĆU PRESKOČITI.
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.bosnianroyalfamily.org
@tratincica NIJE TI OVO KNJIGA ZALOSTI
Ma kakva vise djeca u Africi sta i kakve oni imaju veze sa smrcu jedne ovakve velike licnosti !? Stidi se ;) Kad ti umre dedo ili neko, nemoj stavljati citulju u novine nego djeci iz afrike ;)
pokoj duši istnskoj divi. kleopatra dvadesetog stoljeća. žena koja je sama birala svoga antonija i gnušala se oktavijana. zbog ovakvih žena muškarčev život ima smisla.no na žalos sve ih je manje.
JEL SAHRANA U VLAKOVU??? :-)))))))))
legenda ... pocivaj u miru
pravo žao,pa pita kad je i gdje će biti tevhid?
E neka ti znaš ko će goriti i gdje! Daj, mollim te ne pričaj nebuloze...