Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Velika glumica i zena. Respect! Mir tvojoj dusi.
Zalosno je kad se neko mora boriti sa teskom bolescu. Sve sto nam u zivotu treba je malo zdravlja i razumijevanja. Ipak, cinjenica da ova glumica (kao i svi mi ostali) nije ponijela nista od slave; imovine; ... sa sobom. Sad kad stane pred Gospodara, vecina toga ce (vjerovatno) svjedociti protiv nje. Ipak, Bog najbolje zna, ali treba shvatiti da zivot nije vjecan; trebamo paziti na svoje postupke i djela. Respect!
Farrah, Rock in Peace @stranac, sipu ga loma deckooo
Smirila se! RIP
Pokoj joj dusi...zivot je samo jedan...KAD BI TO KRETENI SAMO ZNALI...
umro je majkl :(((
evo i majkl dzeksona herz opalio
Ljepotica zauvijek...jedan njen osmijeh je vredio zivjet...sve prolazi.R.i.P:(
RIP....... rak je opaka bolest, kako vise ne otkriju neki lijek u p.m.?
koji si ti kreten...bila jedna od najljepsih poznatih zena svih vremena...njeno govno vrijedilo je vjerovatno vise od tebe cijelog...
ja tuge... neki dan se udala za svog dugogodisnjeg partnera, sigurno su znali da nema dalje...
Jedno govno manje.
Pocivaj u miru, Mary Farrah Leni Fawcett
bas mi je zao... nadala sam se da ce tu opaku bolest ako nista onda usporiti... RIP!
Steta,bila je dobra treba! :( R.I.P.