Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ah sto je udarilo po glumcima i pjevačima ove godine.
Carrie uopšte nije imala infarkt kao što piše u predzadnjoj rečenici, već je umrla od zastoja srca. To su dvije različite stvari.
Moli se 2016. da posjeti malo i politicare u BIH...nea veze koje su nacije vjere i slicnih stvari samo ozezi svi su krivi!!!
dosla kazna i doliazi jos vise
za sta kazna!?
@iskreni1posteni ne zna vjerovatno ni on za sta
luda godina .. nadam se da će 2017 da bude normalnija
Vjerovatno ljudi neće umirati u 2017. godini
@liccaius izgleda da je ove godine prebačena norma za 2017 he he
kad zadnji dan zivota provedes u pripremi sahrane za svoje dijete.... Ima ona narodna, samo nek je po redu. I fakat jest. Ja znam za svoju staru, nju vise niko ne bi vratio medju normalne da meni sta bude.
tako svaka majka misli za svoje dijete......ali svjedoci smo da ne mozes nazor pod zemlju da ti je ne znam koliko tesko.........
@POP ovo je samo primjer da je zena bila bolesna i da joj je bio potreban jedan shok, koliko majki je prezivjelo smrt svog djeteta kod nas? i danas dan zive, vjerujem da su hiljadu puta pozeljeli da ih bog uzme, ali ne moze nazor, ne daj boze nikomo da to dozivi, kada se nekada naljutim na djecu odmah pomislim uhhhh .......nedobog
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šta je ovo čitav Holywood pomrije.
Nek je Bozija milost na nju i njenu kcer, a porodici sabura ...