Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@realista jeste ona zgoljava al zena puno radi pa je i normalno, al je nenormalno sto ti a i svi koji razmisljaju kao ti imaju ZGOLJAV MOZAK.
cestitamo meryl streep. sad mozes da prestanes da dolazis na ove proslave.
meryl streep osvojila za jedan film milion nagrada :O
da je o taxistima bilo bi više komentara međutim riječ je o umjetnošću
Eno ti na glavnoj strani Yahoo-a u vezi u vezi ismijavanja Andje, a u vezi ovog kretena Dujardina, njegov idiotski i najgori film u istoriji francuskog filma, dok serija Un gars, un fille, sa njegovom suprugom, pustaju po danu reprizno, kada trebaju da popune prostor. Moja mama te pozdravlja!
Ne provaljuj se, mame ti ...pises suplje!!!
Andju svi ismijavali na sceni zbog izbacivanja nejnih krivih nogu na uvid, a ovaj idiot Dujardin je dobio oskara jer maeri ne znaju da se on cereka po citav dan inace, a ne samo u filmu. Njega zovu u Francuskoj Jim Carey i svi ga ismijavaju. Svaka cast iranskom filmu!!!!
Golden Lady! Meryl Streep je kraljica.
Meryl je definitivno kraljica filma.Fantastična glumica i ličnost.Već je upisana u povijest zlatnim slovima. Haljina nije badava izabrana.Zlatna Meryl!
koga boli k.... za holivudskim klovnovima njihova jedina uloga za koju su masno plačeni je da svračaju pažnju raji d pljački koje amerika radi po svjetu. to su hitlerovi umjetnici
svijesno ste presutili da je IRANSKI film dobio Oskara. od kuda u vama tolika mrznja da ne prenesete tu informaciju. SA X zasluzio da se ukine.
Vrlo ocekivano, Meryl je sjajna glumica, Francuz je presarmantan. Jedino me nervira sto sviju pitaju sta nose, kao da je zaboga to najvaznije, tu i tamo pitanje vezano za film i uloge
Samo treba pogledati imena filmova, temu filmova i imena glumaca i zna se kako se ovo dobija. Velicanje zena, ponizavanje muskih, velicanje manjina poput crnaca i jevreja se obicno nagradjuje. \"Celicna zena\", \"Muskarac koji mrzi zene\" i slicni nazivi se \"guraju\" na vidjelo. Oskar je uvijek bio politicka manilupacija i nametanje trendova, ali prije su to manje ocito radili.
valtere ne diraj mi ribu zaklacu te
Divno je bilo gledati dodjelu Oscara, i zaboraviti ovu nasu bosansku stvarnost. Nasi Angelina i Brad su zaista bili najljepsi na dodjeli.Ona je izgledala wow! u Versace haljini.
pa pogledajte samo u našim novinama kako pišu engleske nazive... ono okrenu ga podomacae...recimo WATERGATE- ( vatergejt ) itd totalno zaglupljivanje...umjesto novine da te više obrazuju spustaju se na nivo neobrazovanih ...samo da im udovolje
sve fol neki znalci a apsolutno najzanimljiviji film u ovom vijeku niko i ne pominje