Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pitajte studente kako je njima bila online nastava, srednju svakako ne prati
mene zanima postotak prolaznosti na ispitima online i one real
Slabija je prolaznost online ne bi vjerovali
Online nastava je neuspješni projekat desocijalizacije djece, koji je logična posljedica planskog globalnog projekta uskraćivanja osnovnih ljudskih prava stanovništvu radi interesa farmaceutske industrije i globalista koji žele poslušne i lako kontrolisane pelcovane ovčice.
ja glupog filma braco draga
Meni je bilo odlično ne znam za druge. A to što naši ne znaju organizovati kako treba to je druga stvar. I ne cudi me da nasi to nisu kako treba organizovat...
Boga mi je meni bilo dobro, fino odpratis nastavu online odes malo vani na svjez zrak, a pogotovo ako si na vikendici otpratis nastavu i van u prirodu, cak sam je sedmicu dana na moru pratio..eee da je barem nastavnica geografije znala gdje sam ja odgovarao..
Eto vam tehnologije, gdje ste IT ublehari, i futuristi, transhumanisti :D
Moje iskustvo online studiranja van bosne je odlicno. Cak radimo ispite online.
IT ublehari? velahavle
Istina iza ekrana - obnoviti ove dvije godine, tu niko nista nije ucio.
Nema sanse da ponavljam dvije godine. Cuj niko nije nista naucio, pa ucenici ako ne uce nece uciti ni na offline nastavi
Koliko ja skontah online nastava je neuspješna što je njima bilo mrsko ustajati na vrijeme i što je njima bilo dosadno slušati predavanja. Bile su dvije testne sedmice da se sve izorganizuje, a ko to nije uradio trebalo mu odbiti od plate.
Učenici u Sarajevu...fore unionista. Tamo je 95 % Muslimana u Sarajevu.
Nije ni tebi lako u tvojoj vukojebini.
Predstavljajuci misljenje JEDNOG studenta, mislim da je online nastava odlična stvar, barem za fakultete BEZ PRAKSE. Predavanja se puno više prate, iz razloga što se ne mora spremati ni ici na fakultet, puno je pristupacnije i lakse dok inclass vrlo lahko kafom zamijeniš (naravno, kako ko). Predavanja se također mogu vratiti unazad. Puno više se rade seminarski i pisanja što je također odlična stvar (mnogo korisnija nego obično opširno gradivo koje učimo).
Muslimani u Sarajevu mislite? Sto lazete sami sebe?