Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jebes ti multiplex i kina...trebaju se praviti tvornice i obnavljati industriju a kina i ostale zavrzlame da nas se oci zamazu dok ekonomija ude u picku materinu, mogu cekati dok se zemlja izgradi ponovo...jebem vam svima nacionalisticku mater hrvatima, srbima, bosancima, muslimanima, katolicima i pravoslavcima i hocu da vam se zahvalim sto ste nam svi donijeli rat i prosijacenje na divnu bivsu jugoslaviju.
stvarno niste uredu!!!!!!!!! Baš ste prave Bosanske pizde a ja vas htjela pozvat nama u kino , ali nakon ovoga što ste pisali mogu vam samo jebat mater!!!!!!!!!!!!
mars brko krava brko
Ma dajte sta naklapate,bice valjda uskoro,neka se ugledaju malo na evropu.Ja zivim u Linzu koji nije nista veci od Sarajeva,ali ipak ima multiplexa (MEGAPLEX,CINAPLEX).Vrijeme je i da nasa prijestolnica dobije tako nesto,treba napraviti peticiju.Fakat je dobro svaki dan od 10 sati mozes vec ici traziti koji bi film da pogledas,posebno horor,erotika,triler,...svaki od zanrova ima svoje kino dvorane.Da vam ne pametujem vise znate vi to dobro,nego treba ove gradske oce malo pogurati.
nama treba fabrika, a ne multiplexa!
Kad ce se vako nesto u Tuzli napravit govorio je nesto gradonacelnik!!!!!!
KOJI CE NAM KURAC KINO TREBA NAMA MOZDA NEKA MULTIPLEX JAVNA KUCA SA HRVATICAMA UNUTRA
pa u zagrebu vec par godina ima multiplex kino... u importanni. sta vam je.
ma sve ustasama jebem im majku nakrali se u ratu!!!!!!!
nije da se hvalim ali nasa kina u sarajevu imaju dolby sourraund valjda se tako pise......ALI kada odete u bilo koje kino u SA vidjecete u stvari necete cuti nista osim stereo zvuka :) JAD I BIJEDAAAAAA uaaa Ja sam imao priliku da gledam resident evil sa milom jovovic u DTS tehnologiji na Pionirovom kucnom kinu i usro sam se kako je dobar zvuk. Uglavnom kod nas su kina sranje. Neke filmove ala KILL BIL nisam htjeo ici gledati vec ih cekam na DVD-u.
vi kino mi sol vi podrumiranje mi bosmal
vi iz tuzle stvarno imate kompleks od sarajeva, dobit cete multiplex, ali prvo morate dobiti olimpijadu!!!
TUZLA CE DOBITI MULTIPLEX PRIJE SARAJEVAAAAAAAHAHAHA ;)
pa neki dan je potpisan ugovor izmedju Javnog rtv servisa i art company o izgradnji multiplexa u rtv domu, pa zar u zg vec nema multiplexa?
Po onome šta sam čuo kino će biti u RTV domu, sa ovim u Dubrovniku je stalo, koliko sam upoznat...