Odlična vijest za fanove čarobnjaka
79
U velikoj tajnosti snima se kratki film o Harryju Potteru
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta vam je? pa nije tajna da se snima film, vec se snima u tajnosti. ne kontate razliku izmedju to dvoje? it\'s leviosa, not leviosar!
jos nesto. nacionalisti i ostala vnago, mrs s teme o harry potteru. da ste ko djeca citali ovakve price o prijateljstvu i pravim vrijednostima ne bi ispali na kraju takvi kakvi ste.
Reci im, reci ! U potpunosti se slazem ! Znas sta nije tajna? Puko bi te... :D
E bože velke li tajnosti kada je KLIX uspio doznati...
Vjerovatno. Izdana u BiH poslije rata. Javno spaljivana po svim \"turskim\" gradovima u BiH. Naravno, samo u tvojoj glavi.
pa to je po serijatu zabranjena literatura izdajnice hihihihihihihih
Koliko ti kasniš za općom kulturom? 1001 noć, Sinbad? Ring any bells? Naravno da ne, papak jedan.
Jedva cekaam :)
koliko kasne za bosnjacima,kod bosnja je nasrudin hodza letio na carobnom siltetu jos davno prije harija hihihihihihihhi
++++ VOLIMO TE NAŠA MAJKO SRBIJO ++++
harry potter and the end of the world
jejejejejejejejejejejejejejejej
\"ODLIČNA VIJEST ZA FANOVE ČAROBNJAKA\" Kakva glupost...
NE TREBA NAŠIM MALIŠANIMA HARI POTJER IMAMO MI SVOGA HARI MATA POTERA
pa sad vise nije tajna