Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na ovoj Farmi brate sve ziva stoka ucestvuje.
ma neka je bosanac splicanku zvizno pa kako god 😁😁😁😁😁
Isto kao i ovaj što joj daje da liže, iz Qrca brate.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
grad pun primitivaca i seljaka , fali mi samo da pratim ovaj šund da bude sve u kompletu
iz nemile ;))
Gledo bi ja bolana BHT-1 al tamo samo repriziraju po milion puta nesto ih arhiva crno bijela slika ej. bolan pa Nedeljka Opancica sam gledao bar nekoliko stotina puta, e pa o tome pisite a sto jes jes i ovi su precerali sa prostaklucima ali od dva zla biraj manje.
Samo nek se prebace kod nas,gomila retardiranih kretena,papaka,primitivaca ovdje jedva ceka da dodju svi moguci idioti polupismeni i jos gori oni koji ih gledaju
Sve te online peticije možete okačiti mačku o rep, niko se zbog njih neće počešati.
A tek likovi u BB, pa ko ono sastavi, a najgolemiji su cigici gejevi
Sve to treba na goli otok
POTPISUJEM.
sad će pristalice te žabokrečine od TVa svoju peticiju i bit će ih 3 miliona ZA
maca lujka i po
ma ja neka kurvica,ko bi nam zabavljao muski rod da nije njih
Srbi pisu peticiju za ukidanje, a jedva cekaju da vide ko je ispao/usao, ko koga jeb'o, bla bla.
Ovoj umjesto banane treba zveknuti šamarčinu da joj gaće na guzici puknu.
Prvo kakva ba online peticija, drugo i da se skupi milion glasova sta ce se desiti? - Nista! Privatna televizija ko hoce da gleda nek gleda, ko nece ne mora, mozes zakljucati kanal, obrisati program i jos sto sta. Kakve peticije i bakraci. Ovakvim tekstovima i peticijama povecavate popularnost i gledanost istih.
slažem se
Sve se okrenulo naopako. Na Farmi učestvuje neka primitivna vrsta ljudi a to sve gledaju konji, krave, ovce i ostale životinje.
@koka88 Vidi koke jest se pronasla hehehe
Ko kome moze zabraniti da emituje rialiti na privatnoj televiziji. Rjesenje je jednostavno, demokratiju tj. daljinski u ruke i prebaci kanal. Sve sto ti se nesviđa nemoras gledati niti te na to neko moze natjerati. Glup clanak skroz, hajmo dalje.
Potpisnici peticije nisu samo iz Srbije nego iz citave evrope svak moze potpisati peticiju i sam sam je potpisao.
Ko kome moze zabraniti da emituje rialiti na privatnoj televiziji. Rjesenje je jednostavno, demokratiju tj. daljinski u ruke i prebaci kanal. Sve sto ti se nesviđa nemoras gledati niti te na to neko moze natjerati. Glup clanak skroz, hajmo dalje.
A pazite sliku ej :D Samo gledaju ovi Admini da nas napale :D