Nakon incidenta u "Dvoru"
0
U Srbiji nema više reality programa uživo
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sreća da kod nas ne ukinuše, u mene mi čitava femilija samo to gleda. I Džeku.
pink je samo sirenje srbstva i cetnistva PINK MRS IZ BIH FUJJJJJJJJJ
Što kaže onaj glumac možda bih mogao gledati pod narkozom regulaciona agencija u BiH treba zabranit prenos svih emisija tipa veliki brat,sve je to na isti kalup,samo se objekti mijenjaju FUJ FUJ FUJ Svaka čast Srbiji
zar ovu glupost IKO gleda? nijedan reality show nije kvalitetan u ovom regionu, ispiranje mozga, a najzalosnije je sto se djeca ubise prateci i gledajuci ove isprazne \"emisije\"...da ne govorim o sapunjarama, \"trazenjima nekakvih zvijezda\" i slicno...odron do odrona...
Nadam se da ste svjesni da bi cin ukidanja reality-show formata za nasu djecu bio ravan ukidanju \"Nedjeljnog Zabavnika\", \"Kocka, Kocka, Kockica\" i \"Tragom Ptice Dodo\" nama prije 25 godina. Sta ce biti onda kada vasu djecu vise ne bude mogao pripaziti virtuelni bejbisiter? Gluho bilo i daleko...moracete ih...odgajati!!! Mozda cak i razgovarati s njima!!! Stoga, ne dajte reality show format! To je jedini nacin da televizijske produkcije zgrcu smijesno velike pare bez da mrdaju prstom, a usput nam obezbjedjuju nove generacije kulturnih i drustvenih retarda za koje je moralni kompas nesto sto se desava drugima. P.S. neka se slijedeci R.Show zove \"Tamnica\" a radnja bi se vrtila oko grupe zatvorenika koji izabiraju svake hefte izmedju svojih redova Upravnika Zatvora kojem se moraju dodvoravati samoponizavanjem i bahanalijama tek da bi dobili jelo i pice. P.P.S. OK, zaboravite na ovaj prijedlog. Vec je uradjen i patentiran 1995. u Daytonu.
Imal\' iko na ovom svijetu da Srbima valja. Koji su to retardi na Dvoru a i oni što ih zdušno prate
PA NEMA BEZVRIJEDNIJIH LJUDI OD MILOŠA BOJANIĆA I OVE MAJE CAJKE NIKOLIĆ, A STALNO PRIČAJU PROTIV JEVREJA I ROMA... PROBLEM JE ŠTO VEĆINA SRBIJANACA, KAO I PRAVOSLAVNIH BOSNIANA MISLI O JEVREJIMA ISTO ILI SLIČNO KAO I MILOŠ BOJANIĆ I MAJA NIKOLIĆ. ....... A NAJSMJEŠNIJI MI JE DODIK KOJI KO-FOL PODRŽAVA JEVREJE, A MRZI IH IZ DNA DUŠE, KAO NIKOLIĆEVA ILI BOJANIĆ.... ZA TAKVE STVARI SE NE IZBACUJE IZ REALITY SHOWA, VEĆ SE UBACUJE U ZATVOR !!!
Pink je odron od .Tv za glupake,sponzoruse, uhljupe,mahaluse i naravno nacionaliste.Vlasnik c.e.t.n.i.k pa i program u istom fazonu.Nadam se da ce propasti uskoro.