Komentari (195)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dino Merlin je naš i zaslužio je poštovanje za svoj rad od početka karijere do danas.Mnogi koji su nas ostavili i Dezertirali a mogli su nositi pušku i braniti Bosnu su danas ugledni građani i puna usta su im Bosne i Hercegovine.Nemojmo pljuvati po svemu našem a prihvatati tuđe kao bolje.
dezertiro je i on kad je zapucalo sa istoka ne sikeraj se
bravo momcino. svaka ti cast na komentaru. da je neka nikolia, ceca, seka sa sisama bila bi aman zaman. nego sve kompleksasi koji zive od.mame i babe nesto pljuju po njemu. dino gospodin.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Što bi rekao naš Dino Merlin: Pamtite me po pjesmama tuđim.
Vidi Hanke sva od botoxa
Dino Voli te Rajvosa!!!
"nema sumnje smijesi mu se oskar"
Ljubomora je čudo. Nesposobni Bosanci svoju frustraciju ispoljavaju pljuvanjem boljih od njih. Nek' im bude. Dino uživa u zasluženom uspjehu. A ovim idiotima koji ga prozivaju za plagijatorstvo, pročitajte potpise autora tih "ukradenih" pjesama. Zar nije Dino potpisao Prince-a, Jackson-a, itd? Jeste. To se zove prepjev, a ne plagijat.
sto bi rekao frenki sada imamo i mi tompsona zove se dino merlin
Sta vam je raja, sto se palite, zar ne vidite da je ovo priprema za šestoaprilsku nagradu. Mora biti uvod, ne moze ko grom iz vedra neba...ha ja
Bolje za svoga zivota reci o sebi ono sto jesi nego da nakon smrti, budale i neznalice pricaju o tebi. Bravo Dino. Svak cast. ostao si u ovom gradu za razliku od mnogim umjetnika i muzicara koji uberu lovu ovdje na koncertima trose ih vani. Bio si i ostat ces nasa najveca zvijezda.
Bravo za Gospodina Dinu, svjetski covjek i pjevac
axaxaxa
DINO MERLIN KAO STEVE JOBS PREZENTACIA IPHONEA AHHAHAHAHAH
Ljubav nije paradajs mahni mi bar suzom iz tranvaja 👍
Da je Dino iz Gorazda, garant bi ga raja voljela, ovako, dijete sa Alifakovca, ne ide :)
ma Toma je zakon i cjele noci lutam ulicama pustim o Danka....ti si moja ljubav najveca na svijetu o Danka.....
Pa kaze .gdje si bio ti kad je bilo najteze. U njemackoj frajer pise i pjeva tu pjesmu . Ili pucaj nemozes mi nista. Naravno nema metka sa dobaci iz bosne do stutgarta. Blago onom ko ga nikad nije upoznao
sve prvoborci iz Stutgarta ga komentarisu,pa gdje ste vi ratovali u Diznilendu aaaa
@pizza bili sa dinom pjevali ono . Pucaj nemozes nam nista ili onu gdje si bio ti kad je bilo najteze. Stvarno me bilo stid sto ga poznajem. On se nezna ni zacrveniti