Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ga gledao, sretao, skoro svaki dan sa kolicima kako trci i kontao, Bože samo mi pamet ne diraj 😂😂😂😂.... Kad ono Dzemo trenira i radi...
I ja isto, majke mi. Kontam onom brzom cestom od Mostarskog prema Blažuju, reko ovaj nije dobar. A danas sam suzu pustio na otisak ručice u betonu. Svaka čast ekipi na priči i kako su je donijeli. Tj. Prikazali. Njemu orden treba dati. Trči, istrčo ga dabogda!
@fbUser1594378914 Ne znam ke bilo gore Cuties ili ovo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja tek danas pregledala... isplakala se baš. Toliko me ganula sudbina i život kojim živi. Jedan prost, skroman i jednostavan čovjek. Usamljen. Ispunile mu se sve želje u životu amin Bože.
@gooUser1563701828 tuga bas....dirnula me scena iz filma pred kucom traktorska prikolica, otac ga vozi autom a on tackama dovlaci hranu za stoku iz trgovine.
Dzemalu fali zivotna saputnica i potomstvo...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bosanski Forrest Gump
Svaka čast ekipi koja je snimila ovaj film
Dzemo voli dzem
Amina riba I po. Nek de Dzemo primakne!
odlicna prica ispricana na vrlo amaterski nacin. fotografija odlicna. nisu prenijeli srz, zato je los dokumentarac.
Lijep prikazan dokumentarac sa lijepim tonovima muzike koji me podsjecaju iz filma Nebo Iznad Krajolika, inace prava slika obicnog covjeka iz Bosne.koji se nasao u raljama posleratnog zivota, u kojem se tesko ko snasao (cast pojedincima).
samo da ga neko zakaci na onoj brzoj cesti,ondje poginuti ko rucat...
džemo legenda
zasti toliko drkate na brojke i statistike??
ja sam na prvu pomislio Laka....
Sa 5 Ljudi i 5 hijada napraviše film i odoše u holivud. Ili bolivud. Takvih priča u keniji je mnogo. Ajde neka bude i u BiH...
Da ima države da uloži u ovog predivnog insana čudo bi napravio
Fin film. Fin lik. Fina inspiracija
Dobar dokumentarac, ovako nam trebate više predstavljati realnost života u BiH, da ova omladina ne sanja odmah o velikim stvarima i da treba uživati samo kada se to zasluži.
bravo za malog velikog covjeka Dzema.Danas pobijedi u mom Trebinju na vrlo teskoj trci.. p.s. Amina je dobra ko grom