Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo sam jednom bio u Jagomiru, a to je u ludnici (psihijatrijska bolnica kantona sarajevo). Vjerujte mi neće vas oni izliječiti, a neće vas ni egzorcisti ni hodže izlječiti. I dan danas me zovu psihopatom. Jedino im je hrana za pohvalu.
@HB_ponosna Haha, ma ja koliko god da jedem, ne ugojim se. Uvijek isto kila. Ma ja ba, ko stoku tamo drže. Tablete, injekcije, vezanje, i stado za čobanom. Naki antipsihotici, anksiolitici, hipnotici...ja reko biću prosvjetljen ko Isus kad izađem, ono ništa.
Kad će se novinari napokon naučiti da je "Dunum", a ne "dulum", "Bicikl" a ne "biciklo", "Ovaj auto" a ne "ovo auto"? Hajde što seljaci pridošli u grad to ne znaju, ali novinari bi morali biti pismeni! Inače, Jagomir bi bio prikladnije mjesto za sjednice Predsjedništva nego za Filmski studio! Ipak su filmađije normalni ljudi za razliku od pojedinih političara... da ih ne imenujeno!
ah sretno djetinjstvo
i kad sda uhljupi kazu da se sad zivi bolje nego u Titino vrijeme...
Jesmo li jugobalije ako se sjećamo lijepih vremena jer nam je dosta crnila. Neka nam Norid i njemu slični presude.
ovdje sam glumio Kineza...
A sad ga više ne glumis nego si postao pravi kinez
@NosacDamu Upravo tako.
Kakav crni Jagomir? Filmski studio Sutjeska film, a poslije Bosna film je bio odmah iza Diskotona, odnosno Pionirske doline. Na skretanju za Blekin Potok. A u Jagomiru zna se sta je bilo
..zna se i sta je jos uvjek *
mi kad smo isli u djamiju hodja nam je govorio da smo za jagomira.....(ludnice) jer ga nismo slusali..... aaaaa sad tek kontam mozda je on nama govorio jer smo za glumce dobri :D
Pa morali bi potrošit bruku para jer ovdje nema ništa do par pomoćnih objekata koji stoje, s obzirom da je BIH malo tržište i da ovdje ekonomska opravdanost za snimanje filmova, serija i ostalih djela kinematografije ne postoji, ne vidim razlog zašto potencirati ovo u medijima u zadnje 2 sedmice ??