Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj šta su nam Srbi radili, naoružali se JNA opremom i rokaj po narodu. Sad bi da se mirno odvoje.
Dobro smo ikako normalni
Jao komentara od ovih pačenika- bosanskih pravoslavaca. Bože daj im savjesti koliko trun jedan, pa da se pokaju za sve što su učinili.
PItanje za one koji brane agresora. Zašto branite one koji su pucali na grad, civile, kako možete stari na stranu onih koji ubijaju civile? Samo to objasnite. Kakva su vam to srca? Pa nisu samo muslimani ubijani u Sarajevu. Ko je pobio sve muškarce u Srebrenici? Pa recite već jednom priznajte sebi. Zašto ih branite?
i dan danas pijem veselice zbog ratnih trauma sa linije ,ateista sam i od sveg srca zelim da niko i nikada ne dozivi ono sto smo mi dozivjeli u sarajevu i zato podrzavam da se svaki zlocin i svako pojedinacno ubistvo najstrozije kazni nevazno iz kojeg naroda bio zlocinac
Kad ce se prikazat sta o djeci srpskog porijekla i drugim stranama? Ovo je gradjanski rat bio, sto znaci nevini su ginuli i ubijani i na drugoj strani. Dokle samo guranje jednih zrtvi u prvi plan a umanjivanje drugih. Mada, svi ce pred boga jednom. Neka.
i neki bi da izjednjače agresore i one što su se branili. one što su ubijali iz hobija i one što su ubijali da se odbrane .
Sve je to ok sjecati se i opominjati da se vise ne ponovi, ali meni su malo (vise) dosadile ove teme o ratu, ne znam za vas drugovi i drugarice Dobri Bosnjani sve 3 konfesije?
Većinom u kladionici .
neka cijeli svijet vidi sta se radilo nama muslimanima
Šta smo mi Bogu zgriješili....
Bubaju gluposti
Sto nije dao ovo danisu I da Malo prepakuje mogli smo ovaj film poslati za oskara
Gdje su djeca!?! GDJE SU PARE!?!? To je odgovor za ovog novinara....STA SE DESILO SA PREZIVJELOM DJECOM ?!?
....ko je pobio( i dalje ubija ) raselio, obespravio, ubio u pojam djecu NAKON RATA U Sarajevu?!?!
dabi rat opet