Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neki Bakir prvi reket u raji,cudne li KORESPODENCIJE...hahaha
glup trailer nije privukao nimalo paznju, a uostalom, koliko talentovanih mladih glumaca zavrsi akademije (ako uopste uspju upisati bez debele stele i novcanika/stranacke veze i da mu babo nije emir hadzihafiz) vec zadnjih 20 godina BH filmovi i pozorista konstatno angazuju jedne te iste face i likove, uhljebljene tzv. umjetnike koje finansira drzava i placaju im od nasih poreza. Glume u svakom domacem filmu i seriji vec zadnjih 25 godina. vise nije zanimljivo nikome
Ne seri, dobar trailer pravo.
@krofna5 ti si bas neki analiticar strasni,vidim raspolazes argumentacijom i cinjenicama da prosto covjek ostane zatecen!!! A kud si jos i obrazovan, nacitan, upucen prosto da covjek ne povjeruje!!! I taj tvoj zacudjujuci entuzijazam i optimizam!!! ta naklonjenost svemu pozitivnom sto dolazi iz ove zemlje!!! Ta tvoja istancana neignorantnost tipicna Bosni i njenim upravo ignorantnim i neukim prostacima!!! Ti si jedno otkravenje za nas sve ovdje prisutne!!! Da skratim, elem NE SERI i pogledaj film prvo a i filmove prije njega pa onda kenjaj al argumentovano i dobronamjerno. I ako nemas sta bolje za ponuditi, neki tvoj mozda uradak ili slicno koji bi nas kulturno prosvjetlio i ponudio neko konkretno rijesenje sa sretnim ishodom, u tom slucaju zacepi gubicu tu ignorantnu Bosnjacku i zavuci se u svoju rupu iz koje i pises misu mekinjasu mali i ne pomaljaj njusku jos narednih 25 godina, jer zbog takvih kao ti jos cemo se vaditi iz zivog blata u koje nas je uvukla vasa zavist!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
13 dana fino
Ima li se sada negdje gdje pogledati ovaj cijeli film na netu ??
radi mi sta znas radi sta mislis samo mojne ovaj film ikada da pogledam..
Trailer je fakat bez veze. Glumci losi. Svi osim Izudina Bajrovica, koji je jedan od najboljih i najpodcijenjenijih glumaca citave regije. Ostali su svi glumci po staroj skoli (i ako mladi): svaki film drugi lik ali ista uloga. Kao i Lj. Samardzic, B. Zivojinovic itd. Najbolji primjer ovaj Haskovic. Uvijek isti. Maca nikakav glumac nije. Mozda je zavrsio akademiju mozda je i kao voditelj ok. Ali za filma nije.
Pa o cemu ce se kod nas napraviti film nego o korupciji i kriminalu..pa zar je nekome zanimljivo gledati ovakav film ??? Sam naslov mi je sve rekao..neko nekome udara reket i ovaj se buni pa nastanu problemi.. pa pune crne hronike takvih stvari, svakodnevno..
Dobar naziv samo...
hajmo SDP ovci svi u kino
To nemate muda napisati da u filmu glumi Denis Stojnic !? haha
OŽALOŠĆENA MULTIKULTI nepokrivena SEBIJA IZETBEGOVIĆ , SESTRA OD STRICA ! http://www.umrli.me/senad-jusufov-gradevic
dnevnik Nemanje KUSTURICE, zanimljivo ! http://www.herceg.tv/kolumne/1839/dnevnik-emira-kusturice-15-kada-srbin-odlazi-iz-sarajeva-to-u-stvari-pobjeze-cetnik-majku-jeb-svoju-?lang=lat
Hvala na linku, procitah, Nemanja ko Nemanja, optuzuje Purivatru da je uzeo pare od Sorosa, a on je isti fol samo na drugi nacin prodao u Beogradu.
...film. a mi živimo u tome.