Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma gori vatra kurvarski film - a remake se odlilcan. To je stvarnost a ne neke fantazije izmisljati. Da je jos takvih.
znaci dobar film ?? a jeste li vi gledali mozda film "Noz" i kakvi su utisci
rimejk je dobar oca mi
film je super, samo treba snimiti jos dva, jedan da se pokaze sta je radila bh vojska, a drugi hrvatska! ovako izgleda jako pateticno u poredjenju sa realnosti! ovaj komentar niko realno nemoze da porekne! ~vozdra!
Eh,bas dobar film.nema ga boljeg!vise od toga...bye!
od filma ne treba ocekivati da bude istorije, i da stvarnost prikazuje ¨realno¨. sa cisto zanatskog gledista remake je uzasan. losa gluma, previse razudjena prica (previse prica za jedan film, koliko je topcic pokusao likova ubaciti mogla se komotno trilogija snimiti), te patetican rasplet. Jedino sto je zadovoljilo jeste muzika. Cudi me kako se mi jos uvijek lozimo da li je nesto realno ili nije. Pa nije na filmadijama da odredjuju istoriju, oni samo treba da naprave dobar film. dino nazalost nije uspio. Al daleko od toga da je napravio katastrofu, samno kazem da se ne dizemo i da od reakea ner pravimo ¨remek djelo¨
bravo filmofil, gluma je bila uzasno losa, niti jedan od glavnih likova nije izgledao ubjedljivo, sto je izrazilo bas koliko je atmosfera u filmu vjestacki natjerana i napucana. iako je prica jaka, sami dijalog je takodjer lose napisan. sve u svemu, totalno promasena sansa da se od price napravi ok film.
Remake je film sa jakom pricom i dubokim likovima, koja je potpuno upropastena amaterskom glumom glavnog lika koji je plitak koliko je tezak.
Mislim da je Remake bolji film od Gori Vatra. Mislim da je realniji i da je ta realnost upravo kriva za to sto nije pokupio neke nagrade. Zapad ne zeli da vidi kako je to sve bilo. Sa druge strane Gori Vatra stavlja sve stvari u istu vodu, kao svi su krivi podjednako. To je ono sto mi je jako zasmetalo kod tog filma. Ali u svakom slucaju drago mi je da se kinematografija staje polako na noge. Samo naprijed.
.ebo nagrade, ako neko nekom filmu da nagradu, je li to mora znaciti da ti se automatski mora svidjeti film. "gori vatra" je dobio bruku nekih nagrada, pa ipak, meni je ku.rac od filma
a gdje je to Remake dobio bilo kakvu nagradu?
Sve ih je Dino presisao, sve male miseve is refresha koji bi samo da se slikaju i da su naj a ustvari su karne...
remke je najbolji FILM ! ebo ti sve ostalo HAHAHA MESAJJJTEEEE
ma daj ba ne filozofirajte allaha vam
remake je dokumentarac