Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mogli bi i u Sarajevu snimati, al pod uslovom da pola ekipe bude iz SDA-SBB koalicije. Vjerujem da bi ih u sred snimajna izujedali ulični kerovi ili pokosio babin sin.
Use the force Dubrovnik !
Sljedeca lokacija Alipasino b faza
Trebali su Neum.........
...unjia star wars. unaske war stars...
Kod nas će se uskoro snimati novi rijaliti šou - Pećinski ratovi. Kako je krenulo nismo daleko od toga.
Kakva grandiozna budalastina :-))
svaka cast za komsije, tako se to radi, a mi koji imamo najbolji filmski festival u ovom dijelu evrope, nemamo zakon o filmskoj industriji gdje bi se uredila pravila da se moze ovdje snimati i uzimati pare od stranih filmskih ekipa.Jer glupo zatucano rukovodstvo ne vidi dalje od svoje avlije (kao i jadni puk koji ga bira).
Jes to ti Danise? :D