Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zapamtite: smijete ih vezati i samarati samo ako ste bogatas. ako ste sirotinja, idete na robiju.
Ne znam sto se onda pojedine zale ako ih muskarac maltretira kad im je ocigledno takav "covjek snova".
bra'o majstore...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hahaha vidi onih sakicu momaka koji se nadaju da ce im neka dati nakon filma.
pa te su cure natjerale da dođu...
a one koji nisu upoznati s knjigom, '50 nijansi' opisuje vezu Anastasie Steele i Christian Greyja. U prvoj knjizi u serijalu, Steele, sramežljiva, nevina studentica književnosti upoznaje šarmantnog, inteligentnog no mračnogi dominantnog Greyja. Oni se upuste u izazovnu, strastvenu fizičku vezu, koju je autorica istraživanja na Sveučilištu u Michiganu - Amy Bonomi, prozvala zlostavljačkom. Ovo se provlači i kroz sljedeće dvije knjige. Prema mišljenju znanstvenika, sve tri knjige oslikavaju nasilje prema ženama, a pišući stalno iznova o tome moguće je normalizirati i učvrstiti žene u stavu da je takvo rizično ponašanje normalno. Upravo zato pokrenuli su i istraživanje kako bi otkrili postoji li povezanost između čitanja ovakve literature i nezdravog ponašanja u stvarnom životu
Obično smeće iskupljeno iz pornica i stavljeno u knjigu pa ekranizovano. Fuj! Za one koji nisu upoznati s knjigom, '50 nijansi' opisuje vezu Anastasie Steele i Christian Greyja. U prvoj knjizi u serijalu, Steele, sramežljiva, nevina studentica književnosti upoznaje šarmantnog, inteligentnog no mračnogi dominantnog Greyja. Oni se upuste u izazovnu, strastvenu fizičku vezu, koju je autorica istraživanja na Sveučilištu u Michiganu - Amy Bonomi, prozvala zlostavljačkom. Ovo se provlači i kroz sljedeće dvije knjige. Prema mišljenju znanstvenika, sve tri knjige oslikavaju nasilje prema ženama, a pišući stalno iznova o tome moguće je normalizirati i učvrstiti žene u stavu da je takvo rizično ponašanje normalno. Upravo zato pokrenuli su i istraživanje kako bi otkrili postoji li povezanost između čitanja ovakve literature i nezdravog ponašanja u stvarnom životu
KOji glupavi komentari, većina vas visi po pornjavi po cijele dane, a sad se tu zgržavate na ovakav film? Ovo nije ni erotski film jer nema oznake za godine, film s pokojom scenom sexa,pošto je ovo američki film vjerojatno će sve biti suptilno i bez neke golotinje, pa nije to film Danca Larsa Von Triera čiji filmovi su puni lascivnosti, ne znam čemu dreka, ljubomorni ste na imaginarnog lika haha.
Imam karte za sutra navečer! Ima da prebijem ženu, kad se vratim iz kina.
dobro. jesmo li konačno ove nijanse ostavili iza sebe!
Vaha dos'o kokice da jede :)
Sve same cure, samo ovih par jadnika koji su morali doci :)
Ovo unazađuje ženske pokrete u svijetu. Toliko o tome da mi žene "želimo da budemo nezavisne, jake i ravnopravne sa muškarcima" a imaju seksualne fantazije o tome da ih neko zlostavlja.
3,4 ocjena na imdb-u govori kako je film qurac
Da li iko zna ko je ovalj ljepotan na prvoj slici?? Da probam s njim koju scenu iz filma. Punoljetna sam, da se zna...
Puna dvorana nedojee8anih glupaca :o
...kako bolan pored ovolikih naših "belegijaša"? ...nešto ne štima...
E ne znam nek se "belegijasi" zapitaju gdje je problem...
ovo nas klix namjerno iritira s ovim,znaju Bgm da nam svima na kitu idu ova sranja
bit će večeras kad pojedine dođu kući pod uticajem filma - pljasni me , trasni me :)
...maštovitost i inventivnost je motor svega...od tehnologije do intimnih trenutaka...
... imate pravo kolega napredak kroz tehniku ,važi i za jedno i za drugo :)
Uh dobro je ne vide se zadnja sjedista, bas sam se prepo
Zasto uporno prevode 50 nijansi sivog/sive, kad je naziv filma 50 nijansi Grey-a... Glavni glumac u filmu se zove Christian Grey, a siva(boja) na engl. nije "grey" vec "gray"..?!