Slave prvu godišnjicu
0
TV1 nagrađuje najbolje uposlenike
Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komentar je sakriven zbog previše negativnih glasova.
Van Persie je oženio muslimanku, čija je nana inače rodom iz Foče, a nanina sestra izbjegla iz Kalinovika. Inače i Van Persie je prihvatio islam, te sad ide na svaku teraviju osim kad Arsen Wenger zakaže trening u vrijeme obavljanja namaza. Inače Van Persijev stric od ujaka je igrao badminton što nema nikakve veze sa ovim prethodnim..
ovo sto se radi sa logom tv1-mreza nije dobro i ustvari nam govori da nista nije kako treba u ovom tzv udruzenju tv stanica. nece izaci na dobro i samo je pitanje vremena kad ce se kockice raspasti.
jos kad bi u programsku shemu uvrstili jutarnji program,ili neki talk show,intervju,i da ga vodi emina i sanel ili nikolina i Ognjen.ovako je previse serija na raspolaganju,kao i vijesti.treba nam malo osvjezavajucih emisija.tvsa to odlicno radi..
Neshvtljivo, s obzirom da su u posljednje vrijeme otpustili toliko radnika, koji su bili pioniri stvaranja ove TV kuće, a dugogodišnji radnici i RTV MO. Da li se s ovim događajem želi prikriti situacija u pozadini, vjerovatno. Bilo kako bilo, sigurno svjesni da promjenom vlasti u državi nisu napravili željeni uspjeh, sada ovm plaćenim obavještenjima žele da sakriju stvarni kolaps kojem teže. Žao mi je ljudi koji su tu radili profesionalno i bez političke obojenosti.
Emina Delic je je najbolja
Nagradite Eminu Delič,mmmmm.
zar se nije ugasila ova tv? ja pratim sport, a oni tog sadrzaja nemaju, samo dosadni baho sa joss dosadnijim gostima
TV1 glasilo Čovića i LJubića!
dosadni 100% nikad ih ne gledam, nadam se da ce ih prodati kao i obn :D
Komentar je sakriven zbog previše negativnih glasova. Sakrij?
boli nas K**** za njih.
kretenizam na djelu
Kakva televizijska kuca takvi i zaposlenici. SRANJE u svakom pogledu.
TV1 je stvarno dobra......svi ovi koji pisu protiv sigurno i ne gledaju TV1...........Sretan rodjendan
Daj ba sta se furate da ste TV :P