Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo budala danas plaća za TV program.
Obrazovanje gradi zemlju , a to ovdje nikom ne odgovara.
Neka djeca gledaju strane TV stanice,tako će i strani jezik naučiti.
Tuzno!
Roditelj sam djeteta predškolskog uzrasta. Na domaćim TV stanicama ne postoji skoro nikakav sadržaj za taj uzrast. Ne samo obrazovni, nego ni zabavni. U nedostatku istog, djeca gledaju crtiće i obrazovni program iz Srbije i Hrvatske. Posljedica toga je da mnoga djeca govore ekavicu ili hrvatski jezik.
@neko.iz.mase ... pa u bih postoji samo hrvatski i srpski jezik. premda se koristi hrvatska ijekavica. ne znam koji to još jezik postoji u osim ta dva, u bih.
Zato imaju vjerskog koliko hoces!!
Satanisti sve upravljaju i cilj je naravno da se unište ljudi u svakom pogledu
Nije istina; Telemach ima pet kanala 24/7 obrazovnog programa.
Uraditi nesto za pocetak. Ukinuti PINK.
Eno Hin škole taće da nauče na TV .
sta ce im obrazovni program da djeca poslije bjeze iz skole misleci da su sve naucili i da sve znaju....
A kakav je ovaj obrazovni program, nekada kontam bolje da ga je i manje. Strahota, kada se sjetim dokumentaraca i djecijih emisija iz bivse nam zemlje. Ovo danas je bljuzga, unistenje...
Sta ce nam obrazovnij program od zvezdi granda i farmi ba ...................ubilo se za krezavog naseg bosnju.......
Joj vas... pa i Farma je obrazovni program 😏
Nase TV kuce su katastrofa od programa. Nista naucno, nista poucno u njima. Sta radi ministar za informisanje i ostali ministri iz tog faha?
bošnjo se do podne obrazuje u kladionici, poslije podne u džamiji a navečer na pornhub.