Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ne znam šta bismo bez tolikog turskog doprinosa privredi BiH ?. Bili biosmo daleko siromašniji.A bogatiji da nismo poklali stočni fond dostojno ugošćujući turske privredne delegacije od najmanje 100 velikih privrednika. Znam uzeli pare da naprave autoput a ostavioli nam kredit i džamiju koju sada pokrivamo POVEĆANIM AKCIZAMA, jer se sve mora isplatiti ILI PLATIT !!
Konacno nesto pozitivno u tom smislu. Filmska produkcija je postala mocan biznis. Nadajmo se da ce mnogi reziseri i glumci dobiti priliku da sa pokazu u nekim od tih buducih projekata. Nadam se i da ce SFF ojacati kroz ovu saradnju. Samo naprijed. Treba nam vise kulture ;-)
Ko napishe najbolju pricu protiv gulenista, imace ruchak od Baketa!
Duduk ima spreman scenario- Upotreba referenduma protiv Teherana a za svrhe predizborne kampanje!
Bake pishe scenario pod radnim nazivom- Ambicije u mene i zene u mene, o parama da ne govorimo!
Sta je pjesnik htio ovim da kaze?
@stefandz Dje ti vidish pjesnika, rodjo Sebijin?!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)