Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne razumijem svrhu i trend romantiziranja likova koji su tradicionalno negativci. Gledatelja se stavlja u ulogu psihologa koji treba da prepozna njihove traume i razumije devijacije uzrokovane tim traumama. I naravno, da susosjeća sa zlikovcem
Pa u tome je i bit. Danas ćemo svi lahko osuditi ljude na prvi pogled, a da ne znamo ni njihovu pozadinu i kroz šta su sve morali proći. Tome te Joker uči, ne treba marginalizirati ljude koje su drugačiji, izopčavati ih iz društva, nazivati ih ludim. Treba im pomoći, shvatiti ih, svi mi imamo razna sr.anja u životu koja nas oblikuju na neki način. Međutim, društvo je okrutno prema drugačijim ljudima i onda oni dođu do stadija gdje se žele svima osvetiti.
Svaka cast 👍
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Napravite film po izvornoj prici o Petru Panu. Kad sve bolesti idu moze i ta.
zenske koje se farbaju ovako neka me dm-aju odmah
razlika izmedju jokera i ovog filma je sto je prvom ciljna publika odrasla osoba koja bi trebala imati mogucnost kritickog razmisljanja, a ovo drugo je cisto ispiranje mozga tinejdzera u fazi razvoja.
Još jedna glupost poslije Jockera. Gledajte jednu stvar. Zlo i dobro koje susrećemo u bajkama nama nikakvu pozadinu. Ono je jednostavno tako. Nešto je zlo zato što je zlo i obrnuto. Penta nije u razumijevanju nego u sistemu vrijednosti da se za ono dobro treba boriti. I ovakve glupost kojima se negativcima pripisuju humane osobine nikako ne mogu stvoriti moralni osjećaj za dobro kod djece. Rezultat će biti obrnut. Nije poželjno da se djeca poistovjećuju s negativnim likovima.
Svijet u kojem klinci žele da budu Jocker umjesto Batman nije na zdravim temeljima.
Bolest treba zaobici.
Ines pocela si prepisivati recenzije sa titlovi.com
Treba oznaciti da je clanak prepun spoilera...
Dobra muzika u filmu.
Emma stone, ...dok svira radio...
Poslije prvog filma svaka druga konobarica se farbala u bijelo crnu kombinaciju.
E bas hvala onom ko je napisao ovaj tekst sto me detaljnije obavijestio o radnji filma. Ccccccc
Ima li ista da nece pokvariti
Znači dole je mračna strana svijeta, de kako upalite svjetlo dole.
Radovan Karadzic ne moze zaspati. Dozivaju ga ebači.