Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U ovakvim prilikama uvijek se sjetim je’ne iz Banovića.
Pa eto imamo u zadnje vrijeme toga. Pogledate ubistva i ko su ukljuceni i kakve su relacije medju njima. Da ne povjerujes.
sinoc gledala aman ljudi dragi,koliko zene mogu biti izopacene😬strasno. zena ni duzna ni kriva nayeba,odnosno,biva ubijena zbog psihopate druge zene.kojoj je na kraku krajeva doticni i sam rekao da ne zeli nista ozboljno,samo malo igranke.i jbm ti online chat,upoznavanja,zlo ovosvjetsko.sta znas kakav lik/likusa tipka s druge strane ekrana.sve je lijepo dok ne dodje do problema.
Istu ženu mogao upoznati i na ulici
pa otom potom,mozda bi na cehri vidio da li paše ili ne🙄no,nebitno.