Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo bi Jack Reacher trebao biti kao div,gdje njega nadjose. Dobar je glumac,to ne osporavam.
Prvi dio prejak, vidjet cemo drugi kakav ce biti :D
ne znam sta serete?! jel to neko moranje da se procita knjiga? nisam je procitao i jebe mi se... prvi dio predobar, predobri fightovi i drugi dio evo vidim bice vrh. film je tu da zabavi, opusti
Mene je prvi film o Jack Reacheru razocarao. Mislim, lik ni priblizno nije predstavljen kao u knjizi Lee Childa. Preporucujem knjige.
sjecam se samo kad sam gledao prvi dio da sam iskljucio nakon 20 min, ne znam tacno koja je scena bila al nisam mogao preci preko tolikog preseravanja
Najbolje akcione knjige ikad, Lee Child je genijalac, nadam se da necemo biti razocarani filmom.
Najgori moguci glumac odabran za ulogu Jack-a Reacher-a. Potpuna fula. Da ne govorim kako su radnju koja se nalazi u knjizi profesionalno iskasapili u prvom filmu... Tuga ziva. Ko je procitao knjige, razocarat cete se.
e jbg, dobar je kruzic
@error091113 Indeed. Za drugorazredne akcione i klisej filmove sigurno. Dobija dobre uloge samo zbog toga sto mu scientolozi namijestaju iste. Zadnji put dobru ulogu imao u Top Gun-u i eventualno Nemogucoj misiji. EVENTUALNO. Ponavljam, ko nije procitao knjige, i ne vidi nista lose u ovome. On je promasaj za ovaj film, ali cisti!
Kolko vam je Tom platio za reklamu?
tacno vidjeo si sinoć za Dženana Jahića sponzorisano odmah jok komentari
sladak