Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tobejaraba jel ovo ona što ima neki bogohulan naziv film, za šta mi pare dajemo
Da je lik isto uradio ne bi bilo reportaže
ASU Primjer kako javno privatno partnerstvo moze da funkcionise u sluzbi par ne talentovanih idiota koji su uspjeli unistit neunistivo.
Filmska industrijau BiH se svela na nekoliko privatnih produkcija gdje jedna ili više familija skupi novac i onda a ''pere'' za sebe i članove porodice, prijatelje, ahbabe, istomišlenike i dupelizce.Filmov i čast izuzecima na nivou onih šro se snime za tri dana sa iznajmljenom opremom i bez skoro pa nikakvih troškove osim autorskih honorara kako sam već rekao.
Kad bi bilo takmicenje tko moze bolje kukat tu bi BiH bila bez konkurencije .
Daj ba kakvi mi zadnji film koji smo snimili da valja je ljeto u zlatnoj dolini
bolje bi bilo grtalicu ovdje da vozi https://www.youtube.com/watch?v=FNp8awQGudE