Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tarik ostaje na HRT-u
pedercic pustio jezicinu da laprda pa kasnije, svjestan konsekvenci, \"to ja tako nisam mislio\"... koji ljigavac ! nek\' ide u zenicu pa tamo vodi kviz, :ppp
hajde se i ti i ja pokenjamo svako u svoj tanjir. ja cu svoj da operem a ti svoj ocisti toaletnim papirom pa ce svako iz svog da jede. koji si ti tenkre
Tarik i Senad prelaze na BN televiziju!!!
Zasto sirite dezinformacije, Tarik ostaje, dajte se malo bolje informirajte pa nesto objavite.
Ako je izjava bila toliki problem, ne znam zašto je nisu isjekli??? Kad već ne ide uživo, sve se može kad se hoće?!?! Tarik je definitivno najbolji voditelj u regionu makar, ali očito se jedva čekalo da učini bilo šta iole diskutabilno, pa da ga se ukloni... Žao mi je zbog nepravde, ali znam da će se Tarik snaći, tako da nek\' uzmu Štefaneca stvarno, on će im \"smislom za humor\" biti potaman.
ma vala tip uopste nije inteligentan znam ga licno misli da je duhovit a toliko je umisljen,samo ne znam zbog cega?je l to zbog Lele?inace tip prima na HRT u 50.000 kuna mjesecno pa sta je on ?ni profesor nema toliko......on ko premijer.........da je pametan ne bi pitao gdje su pare nestale?
Jeste, majmuncino. Svi Srbi i ostatak civilizovanog svijeta smrde, a vi ste svi k\'o ljubicice, ma-ter ti je-bem zaostalu. Zadrzi svoje ogavne, nazadne obicaje za sebe i ne sramoti ostatak muslimana koji su culi za toalet papir.
nije tarik dobio otkaz zbog toga sto je musliman nego zbog toga sto je ufatio fursat... definitivno nije bilo ni mjesto ni vrijeme da postavlja takva pitanja...
Odgovor je sasvim jednostavan i kratak: To znaci da oni svoje gooze ne peru i da smrde. Sta\'s kad je tako, a oni se jos ponose tome lol
Ja faqat ne mogu da vjerujem da ovi turci-pravoslavci nas Muslimane zovu \"periguzi\" i to je kao neka pogrdna riječ! Šta to govori o njima, Turcima pravoslavne vere???
Tko želi biti voditelj Milijunaša?
bravo pipo, i od tebe jedan dobar i poucan tekst. eto i za tebe ima sanse sad da nadjes neku zensku a da ti se proda ko junferica.
A leading Egyptian scholar has demanded that people caught importing a female virginity-faking device into the country should face the death penalty.Abdul Mouti Bayoumi said supplying the item was akin to spreading vice in society, a crime punishable by death in Islamic Sharia law. The device is said to release liquid imitating blood, allowing a female to feign virginity on her wedding night. There is a stigma about pre-marital sex in some conservative Arab societies. The contraption is seen as a cheap and simple alternative to hymen repair surgery, which is carried out in secret by some clinics in the Middle East. It is produced in China and has already become available in other parts of the Arab world. The device is reported to be on sale in Syria for $15.
napokon ode to dosadno govno.