Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ekscentrični faker dok imaš tridesetak bankovnih računa po različitim kontinentima.... zlostavljač i pjandura kad si na jednoj plati u podebljem kreditu.
Vecina zena uvijek prvo bira ljude koji su maheri,kriminalci i slicno. A poslije se zale na sve muskarce.
Muškarčine.
Tvrdeći da iranski dron letom iznad Sirije krši izraelski zračni prostor, izraelska vojska je srušila dron prije bombardiranja iranskih ciljeva u Siriji. Sirijske snage su reagirale otvaranjem vatre protiv izraelskih zračnih snaga. Potvrđeno da je oboren izraelski F-16. Zrakoplov se srušio na izraelski teritorij a pilot i navigator su na sigurnom.
Idemo malo ozbiljno bez filmova, sportskih događaja i ljepotica dana.
Geopolitika.news ima najkvalitetnije analize, iz tog razloga malo kasne sa najnovijim vijestima. Ali Logično je uz Advance jedan od boljih portala, slažem se.