Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na otoku ce boraviti jos jedna osoba hmmmm
Nekako tipično švedski, a svakako i usred grada žive kao da su na pustom otoku, svako za sebe. Ali ovo je valjda zbog ugođaja.
@PakaoNaStiklama bolje takav zivot nego sa papcima Bosnjama koji uvijek imaju nesto da dobace na ulici
@BuZZ135 ne samo Bošnje, nisu ni ostali ništa bolji. Kako mrzim što se ovo Bošnjo uvuklo u govor kao simbol svega glupog, lošeg i primitivnog. Eto, ostali cvjećke, pametnice, civilizirani... opet se ponavlja situacija kao sa vicevima o Muji i Sulji u ex Yu. Treba stati sa ovim.
Nisam razumio, nagrađena ili kažnjena?
čuj to,eh hvala na informacije,zamolio bih ove neke ljude da odu tamo i sve ponesu za bosnu i hercegovinu te materijalije,treba ovim našim lihvarima,pošto im ponestaje materijala za ukrasti.
Hoce li i snimiti koji film, za vrijeme boravka na pustom...
ja sad potpisujem da ostatak zivota provedem sam na nekom pustom otoku ,naravno da ima net
I ja bi sa njima.dvoma gledala sedam dana filmove na napustenom ostrvu heheh
Haha sad ce nasi balkanci da pocnu sa komentarima "svedski akcioni' haha. Pa sta i ja ponekad pogledam neki porno film, opustim se..pa nisam kriva sto kod svabe samo radimo po cijele dane ha ja...moramo i mi zene nekad da se zabavimo sa nasim igrackicama hihihi.. Pusa od vesele bosanke iz Hamburga
A ja nagrade i k
Bice joj fino
čaranje đane 24/7
baš me čud da je napušten
Sranja i nagrade
Kako bi volio da zivim na ovom otoku i da radim kao domar...hahaha
De biži.
Pametna ko vo
Sirotinja je najbogatija, ona uvijek sve plaća.