Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imaju li ovi srbi svog nekog posla ili im se zivot sveo na Klix i Sarajevo? Puna usta srbovanja a pocrkaste za Sarajevom majke vam ga brdsko planinske
dzamijska izdrkotina koristi skriptu za lajkovanje komentara
Ovo je lijepo za vidjeti
Lijepo je vidjeti ovo
Dizu budzet i pune kase.To je dobro
Lijepo :)
Ljeba i igara.
ja bi snimio film o tunju filipovicu.90g,zivi svedok,akadaemik.danas daje intervijue u 90g i prica covek.pa tako kad je bio na prijemu kod elizabete.umesto 15min zadrzao se sat.imresionirao je poznavanje rodjackih linija karadjordjevica i rumunskih i grckih porodica sa vindzorima.i ona pita njegovu zenu kako je prezivala rat a ona kaze jedva,znate u sarajevu je ginulo skoro 1000 ljudi dnevno.auu brate.sram vas bilo muslimani.
ovaj festival se poprilcno gura na zapadu a kad pogledas doprinos bh kinematografije svetskoj je mizeran.doprinos bh kinematrografije regionalnoj je mali.imate najgore glumce.
Vi imate 🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜 Neko traktorijadu neko SFF
@Moonwalker007 super je sto zapad i holivud pomazu sff i to je lepo.jos lepse kad bi snimili neki film.eto sidran ima strasan scenario.pravi kosturica poginuo 92g kao komadant grupe faleini na ratistu.beograd ubacio njegovog dvojnika i danasnji kusturica je lazan.narod muslimanski obilazi i danas te krajeve i trazi kusturicin grob.pre neki dan je to opet izjavljio.sidran ne odustaje.kupite mu tog alkohola.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve lijepo, ali postoji li ikakav način da zamjenimo ove saksije za cvijece i jelkice koje imaju kalup jos od prije olimpijade?
Od sutra ludilo u gradu.
A kakvo je to ludilo ?? Parada bijede i kokuzluka koja poslednji dinar daje da se priblizi zivotu koji je do tada mogao vidjeti samo na TVu...
Jedva cekam
Kandahar je Las Vegas za Sarajevo
joj bula i nindzi. ja konto ovog samo ima na elidzi. joj kasabo, teheranu moj, i bogu si teska! hahahaha
mamu ti natenem u Teheranu
hoceli bit arapa na crvenom etisonu
Sarajevo u centru pažnje naredni mjeces dana