Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja ne znam ko to uopšte prati više, i Oskara i Eurovision i Miss World... waste of time.
Cuj osamario Chris Rocka, pa sabane jedan, komicar i jeste tu da bi se zajebavao na svaciji racun. Da se ja pitam, banovao bih te do kraja zivota iz filma radi ponasanja, jbla ti alopecia mater, nije cak ni opasna bolest koju ima.
Mislim da bi trebao pročitati text do kraja
Trebali su I ove producente pedofile podržat, da im industrija ne propadne još više jbg.
Ja svaki vikend išamaram nekog kajmacara kad me počne gurkat u kafiću, jednostavno im polomim cjevanice. Onda sam prohodam prijavim se legnem 24 sata malo razmišljam i onda opet tako u nedogled jer uvijek povuku tužbu i promijene svoj život, posvete se vjeri i tako. Šta sam omladine preorjentiso i vako i nako mozete me slobodno svati profesor dekan
razvrat
Otkako se pocelo pricati samo o metoo pokretu, blacklivesmatter, lgbt, rodnoj ravnopravnosti, sve je otislo u ku.ac, svaka vam cast sto ste sve u.srali
samo da Putin bude precizan, prava meta ne treba da mu bude ukrajina, ili bilo ko u evropi već ovaj centar ljudskog sunovrata koji gura evropu u propast.
Kl i x. Svr š avo sinoć
Lgbt podrzavam 100 %! U Bosni su gay muskarci u potpunosti diskriminisana vrsta -i sto se zivota i posla tice! Lezbijke su nevidljive! Njih podrzavaju samo ako ih vide u akciji neki maco tipovi u nadi da ce i oni dobiti malo sek$@! Gay je ok!
Stipu ga , mojne ga