Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pampers đeneral
Sratko mladic
@sabane usralo se srpstvo :D
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Je li ovo onaj heroj sto place peed sudijama a glumi generala nad civilima, starcima i djecom ??
@Zekolino lahko je naoruzan medju civile upasti, ali dzaba o ponosu srbohrvatima kad oni ne cijene ponos ni 2%. Oni sebe cijene jednako sa gurbetima. Daj gurbetu oruzje, nece ni 5 minuta proci, ranit ce nekog ili gore.
@Zekolino Pampers ratnik
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad su najveće teme za ove Klix Warriors genocidaše i genocidne tvorevine od entiteta Republike Srpske, pola nacionalističkih miševa nema. Gdje si bulevaru fališ nam sa svojim fašizmom i nacinalizmom pleme ti hebem.
E kliksovi novinari, jadno je to sto ste stavili ogromnu sliku ovoga govneta u vojnoj "pozi" na udarno mjesto portala.
I kaže RS pa evo kako je nastala i nestala
posljedice su politicari skrivi koje nisu sposobni i samo na svoju stranu vuku i svoj interes umjesto zajedno, zapad i EU su isto krivi jer du obecavalI i Vista od svega, i kod noch samo utjecaj i interes....tu samo jeden osobu krivit je za babe...a boga pitaj ko i koliko placa za oval artikal da se tenzije na maksimum drze...kako CIA kazo: lako manipulirat narod....
eno ga sad cami u zatvoru usran dozavrata
Osvetiti cemo 92-95, kad tad. Nismo mi bosonogi i nenaoruzani pobijeni i poklani i nase majke i sestre silovane radi vaseg hira. Zasluzujemo osvetu. A posebna osveta za zelene jer su saucesnici u miru.
HEROJ
Čak je i bombone dijelio Mujama, vidi se da je Glavni šef jedna dobra duša. Niko u istoriji ratovanja nije bio tako human prema neprijateljskom stanovništvu kao Glavni šef VRS, svi znamo kako su prošli američki Indijanci ili crnci u Africi...
Klix...Elvedin Pasic nije iz sela kod Srebrenice nego iz Vecica kod Kotor Varos. Molim vas uozbiljite se
Sratko je bio u JNA na sluzbi u trecoj armiskoj oblasti (podrucje Makedonije) odatle ga JNA po naredbi srbske akademije salje na krvavi zadatak Hrvatska poslije Bosna . Nevazan i nebitan kao starjesina bio.
Srpski narod osudjen za sva vremena, isprljali su sebi naciju do sudnjeg dana. Krezubo genocidaska sirotinja.
Sjeme ti se zatrlo !
Nebeski sratko pampers.
svima je sada jasno da su stanari haskog tribunala evropska sramota i projekat taj ljigavi dio evrope ce kad tad odgovarati za sav jad koji su nanijeli drugima iz osvete za 1945 u i ninberski proces
Moglo je bez ove slike pogane
pa mogli ste titlovati ovo