Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prve dvije sezone su i bile simpaticne, kasnije su bas presrali .
Jos da imam para za netflix..
Ma ovo je trebao biti film iz više dijelova,realno ni druga sezona nije nešto prva je najbolja bila.Isto kao i igra prijestolja pretvorila se u sapunicu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Klixe, nedjelja 3. septembar? Klasicni klix…
Deca kreću u vrtiće, škole, roditelji su rasejani, razumi...Potkrade se greška, šta'š joj...
kakvo je ovo smece od Serije ! samo ljudima bez mozga i bez pameti ovo moze biti dobra serija !
Volite otimanje od bogatih zato što ste na argeti čitav život.
Zašto toliko volimo otimanje od bogatih?? Jer znamo da su na bezobrazluk stekli bogatstvo pogotovo ovi nas ovdje...
Pokusao sam gledati jer je bio hype,ali jednostavno dalje od s1 nisam mogao.Naspram serija koje ja volim npr. Sopranos,The Shield,OZ,The Wire,Chuck itd. Ovo je za te serije smece
Gledao sam svadbu humcukica i mogu vam reci da bela ciao bolje zvuci kod humcukica nego kod tokyo profesora i helsinkija go go humacukic
Prva pljacka extra, dalje nisu trebali ici zaista
Otimanje od bogatih? Pa eto i vi se ustanite u 6 ujutro i radite i ulozite kako treba i bit cete bogati jednog dana. Tipicna siromasna prica je kako je sve nekako palo bogatima na krilo dok su oni siromasni zbog bogatih a ne svoje nesposobnoscu i lijenosti.
Dobro si objasnio brate, svaka cast
npr Nekome nije palo neko je ukrao od Drzave i naroda
Solidna serija, ali nakon 2 sezone klasično pumpanje epizoda da se zgrne lova
Hmm oni ne kradu od bogatih, vec printaju svoj novac, i time smanjuju vrijednost valuti i povecavaju sansu na inflaciju. Ne kradu od bogatih, vec od svakoga. To je my opinion on the show. Mozda sam jedna od rijetkih koja je na strani policije u seriji.
Da su se manje forsirale zenske drame u seriji, jos bi i licilo na nesto.
Prve dvije sezone strašno dobre, kasnije ide na silu, samo da se izmuzu pare.
Rijetko spora i dosadna serija. Toliko je dramaturški loša, da ti narator cijelo vrijeme mora objašnjavati šta se događa.
Odgledao sam prvi i možda dio drugog serijala i to je bilo dobro. Ne znam što sam prekinuo, ali izgleda da dalje nisam ništa propustio.
u početku dobra, a kasnije sve gore i gore i na kraju užas
Ma ok,serija jeste neko osvjezenje-ipak je to spanska kinematografija,a dozivjela je svjetski hit. Mada su je pokvarili sa silovanjem sto vise epizoda,isto kao i GOT i sve druge serije koje dobro odrade poso u pocetku i onda samo muzu pare. Sve u svemu,dobra za ubiti koji sat.