Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dvojka: Švarceneger, Guns n Roses soundtrack, liquid metal, sačmarice, pumparice...sve ostalo je proljev
Feminiziranje do jaja . haha
@CikaFajer da podmire drustvo sljedeci nastavak crnac je dobri terminator a ovaj sto je negativac terminator ce biti gay
Feminizam!
Vise nego ocit pokusaj Holywood-a da se "iskupi" za skandale sa zlostavljanjen zena od strane rezisera, glumaca, voditelja, itd. Tako da su napravili film sa 3 zene u glavnoj ulozi kako napadaju i unistavaju zlog terminatora koji je igrom slucaja muskarac. Nemojte me pogresno shvatiti, mozda je film i predobar, ali samo govorim koliko su filmovi uvjetovani trenutnim stvarnim stanjem u USA.
Prvi dio odličan, drugi fantastičan, treći solidan, četvrti loš, peti teško sranje
Neki dan onaj opali Švarcenegera, pod stare dane, frajer se nije ni počešo. Ove sad moraš paziti da ne očešeš, morali bi hitno u bolnicu. Na šta je Terminator došao
Moraju skontati da ako hoće uspjeti sa Terminatorom onda se moraju riješiti likova John i Sarah Connor, a i Arnolda također... treba nešto svježije.
Prvi dio samo dobar ostalo se snimalo radi zarade samo inače nidje veze scenarij.
smijesan film i serijal
Samo da ne pretjeraju sa vremnskim petljama kao u zadnjem nastavku...
Prva tri su bila vrh, ovo sve poslije čisto sranje.