Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlican!
Nisu krive bajke za pojavu sponzorusa. Ma kriva su nasa prevelika ocekivanja. Prije 100 godina covjek je bio najsrecniji ako ima krov nad glavom i hranu na stolu. Danas ako nemas Ajfon, dobro auto i sl. nitko si i nista. Mozda tebi bas to auto i ne treba, ali bitno je da komsija umre od ljubomore, a s njim i krava. To sto se sipa za cvaju i sto se nikad nema kredita na racunu, to je vec dublja tematika.
Kao sto vecina napisa naziv filma treba biti "Sponzorusa i bogatas"...To vise odgovara danasnjim vremenima...A kad smo kod toga, ovih dana je toliko hladno bilo da su sponzoruse i u Yugu sjedale :-)))
U glavnim ulogama Dušanka Majkić i Boro Drljača
dobro samo ne kontam gdje je ljepotica? nigdje je ne vidim u traileru.
..nemojte mi u.s.r.at djetinstvo ovim filmom, crtani je dovoljan
jao bombardovanja ovim filmom
Super.Vec mi se svida