Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od svega ce Kruz najvise vrijedi http://ceca-turska-tange.cjb.net/
komentar
Ma kralj.
tom cruise
Ova NINA je novinarsko dno dna. Nemaju uopste koncept kako vijest treba da izgleda, ko zna odakle prepisuju i prevode (ili ne prevode, u slucaju rijeci "ever" - kaze se "SVIH VREMENA", levati jedni!)... Daily Sun nije bas najpouzdaniji izvor informacija, vec obicni zuti tabloid. Idu mi na zivce i sa svojim mastovitim pridjevima i doskocicama... cuj "barnumovskih gabarita"?! Zna li prosjecan konzument njihovih vijesti sta to uopste treba da znaci? Da ne govorimo da nisu nikad culi za "Five Ws"... Zoka Catic je za njih Tito.
mozda hoce od zarade da pomogne siromasnima? :-D
Cuj na sta je spao!?!?! Ako je mogao Bono ili jedan Malkovich sto ne bi i on. Bujrum. Ko god dos'o dobro dos'o. Osim cetnika i pasa naravno.
Sposoban covjek.
napravi film o nama =D
mamu mu cifutarsku...