Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odem na nudističku stavim naočale i uživam u istinskom 3D HD spektaklu
covjek na zadnjoj slici zna drzati casu za vino.super.
Fakat ove slike kao iz privatnog albuma.
dok mi imamo u evropi tek ovu tehnologiju u japanu vec 3D TV gdje ti ne trebaju cvike tj slika izlazi 3D.
Pozdravio vas je Zufer Dervisevic, zao mu je sto nije dosao na tu vasu gala vecer ali obecao je da ce svakako navratiti.
jako dobro ali problem je sto moras imati sve od iste kompanije. Ako uzmes Sony TV, moras imati Sony Blue Ray, Sony 3d naocale etc. Traba sacekati par godina jer uskoro dolaze na market 3d televizori koji ce imati ugradjen ekran za 3d sliku tako da naocale nece biti potrebne. Takodje nece biti potrebno imati blue ray dvd player od iste kompanije.
Ima li ovdje ko da je poznat ili su toliko poznati da se ne zna ko su
kakvi ba filmovi...samo galeb.tv sve dzaba
Sta Didi kaze na ovo??
Al zaostajevo kad sam ja to i kad gledao u Americi i u Japanu. U Japanu je to vec zaostala tehnologija.
Kad pocne luda raja istrcavati iz Cineme...
Jel bilo kahve u onim malim džezvicama?
Ko su ba ovi na slikama??? Jel\' ovo privatni foto album?
cao pichichi. ostavite te sminkere sa malim pimpecima i nadjite si pravog muskarca koji ce vas ispuniti dusevno i fizicki
ja tako otisao beze gledati crtani Alfa i Omega...otisao kuci usranih gaca...iskoci onaj cuko iz platna...ja mislio evo ga majko ode vrat...:D