Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kome se sve kod nas pridaje paznja M O J B O Z E
J.E.B.EM. I NJIH I SVAKOG KO IH JE ODUSEVLJENO POZDRAVIO I SRDAČNO DOČEKAO !!!
dragi ljudi,vi ste sve ne zadovoljni,sta god se stavi ovdje vi odma neke negativne komentare,idite jebite sebi sve svoje,koji ku*ac radite ovdje ako vam se ne svidja!!!
Nebitni ste, fejk i smarate.
a ko su likovi?
A trebala je doći i kurv .......pardon Marijana
ovo samo moze kod nas docek za šljamove Boze sacuvaj koliko glupih ljudi ima da ne povjerujes
Srdacan docek ucesnicima Velikog brata, docekalih ih Veliki Koorcevi.
Zaista svaki put sve dublje i dublje padamo kada vidim kome posvecujemo paznju u ovome gradu, ako ga jos tako uopste mozemo zvati. Ekipa Velikog brata, namocnijeg sredstva za izbjeljivanje mozgova sirokom pucanstvu. Hljeba i igara, sto bi rekli, a to nazalost ovdje u Bosni savrseno fercera. Ide i korida u Cevljanovicima. Poseljaceni smo do ljudske srzi.
Sarajlije i vi svasta primate u grad
bash tako, i njih i sve koji su ih docekali, primitivizam
A u šta nam se Sarajevo pretvori, boze me sacuvaj seljakluka i seljackih obicaja. U ovoj drzavi nije problem nacionalizam, problem je ruralizam. 90% parlamentaraca i politicara su seljaci, dok gradovi za to vrijeme umiru i ustupaju mjesto ljudima plitkog uma bez imalo obrazaca. I onda se sjeti neki papak da se to moze rjesit dijeljenjm bedzeva u domovima zdravlja: NE UZIMAM MITO ?! Grad je porazen odavno.
a Behka ona prava Sarajevska opajd.ra i čep.ra
vidi ovih glupača što se slikaju sa ovim kretenima.Neznaš ko je gori.
pa homos komos kao da su grci ali nisu neko su s balkana homosi
zar ne bi bilo tacnije napisati \"PROLAZNICA PRIREDILA srdacan docek\"
seljaka u pm ovi iz sela dosli u grad docekani kao da su kraljevi u pm treba poslati najveca seljacka tv pink kao napravila zvjezda pa samo pogledajte kakvi su i ponasanje gori su od ZIVOTINJA DIVLJI.