Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pazite ovo od stida jer se pojavilo nekoliko desetina ljudi e toliko smo mi bitni europi zato bošnjače uzdaj se u se i svoje kljuse pamet u vugla
@sabane naoštri ćunadaru nedaj na se nego podase sve
@sabane Isto koliko su i nama bitne zemlje gdje se trenutno vode ratovi, gdje protjeruju ljude sa njihovih ognjista...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Graham Bamford je covjek koga su Bosnjaci zaboravili.Covjek koji zasluzuje spomenik ispred BBI-a. Agnes je prodavala kartonska srca, Bamford je dao srce za Sarajevo i BIH. Ovim putem javno pozivam Dinu Konakovica da se ovom covjeku podigne spomenik i da ulica u Sarajevu!
Malo me stid al moram pitati ko je čovjek, prvi put čujem, doduše rođen sam poslije rata.
Proguglaj malo, covjek se javno spalio radi rata u BiH i zbog indolentnosti evrope na ubijanje neduznih
predstavlja najneefikasniji posao odrađen posao ikad. Jer ako jedno metalno srvc kuješ 15 godina, profulo si profesiju
Čuj, dizajnirala ga Agnes! Pa, zar ga ovako kompleksno umjetničko djelo nije mogao dizajnirati neki nas genijalac?! Stvarno moćno srce. E, j€bem ti dizajn!
Šta predstavlja ? Bižuteriju za uvalit turistima.
Radi se o srcu ako se ne varam
a jedno srce za Bakira?
Lijep gest ove francuskinje, ali to srce podsjeca na nezainteresovanost te nacije za patnje sarajlija , bolje bi bilo da se dodjeljuje model NATO aviona koji je oslobodio Sarajevo iz najduze opsade u modernoj evropskoj istoriji.
Koliko li hajruju love ovi za ovo
deder malo pozlatite to da ima neku vrijednost ljudima
Malo mi bode ovo oči: ''Tada je posao kreiranja nagrade preuzela radnja "Sofić". Na kojoj Javnoj nabavci 2004 pa do danas oni pobjediše i sebi osiguraše 15-godišnji ugovor?
@saim_adka zasto javna nabavka? SFF se ne organizira preko drzavnog tj. entitetskog budzeta
Bosniaque Sarajevo mon amour❤