Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Keanu Reeves je jedan od najpozitivnijih likova na toj sceni. Nađe se neko da sere i po njemu jbg.
Ne prdi
kad bi kod nas ovako nešto bilo odmah komentari tipa.... divljaci, primitivci, ovce, maloumnici... dok tamo negdje ako je, ni ne otvara se članak a kamoli piše komentar.
Eto, baš je Keanu kriv. Glupaci...
Keanu je mozda i jedini od glumaca koji ne benda duboku drzavu i njihove sluge!
Citav klix je svakako fake news, nije cudan onda fake trailer, ne dirajte Nea, nisu ljudi svjesni da je covjek " odabrani"😜
Opet lažne trailere postavljate - bruko i sramoto novinarska.
Bullshit! Gdje svuda traze krivcu nije normalno.!
Budi makar malo profesionalniji i ne stavljajte fake trailere u svoje članke!
lol, klix ba postavio fejk trailer :D
Svima sad odrežite po 5 stoja ;)
Život ne smije stati,💪i!!!!!!!
Kakva pre*eravanja. A pitanje za novinare, postoji li bilo sta, bukvalno bilo sta a da nije korona i izbori??? Dajte nam dobar sazet clanak, evo npr. kako stojimo sa klimatskim promjenama? Sta se promjenilo u zadnjih 10 godina, kakve posljedice moze da ostavi.
Treba se napomenuti da su se svi (oko 300 ljudi, glumci, kameraman itd) prije ovog testirali. Ukupno se svako dva put testirao prije snimanja + jedan brzi test istog dana.