Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KOSOVO JE SRBIJA
Jel ovo kompliment il uvrjeda. Cuj u pristini haha a sto ne u Priboju npr.
\"poznata engleska glumica Vanessa Regdrave\". Kad nema djevojaka i baba je dobra kaze narod. Kad nema pravih velicina onda je i neka vanessa velika zvijezda. A i malo se raspitajte za njene politicke stavove. Nije slucajnost sto je ona bas u pristini. Opet se na silu pravi \"metropola\" centar regiona itd hahahha
to govori dovoljno o tebi jadnice,jedina sansa da i ti imas sex je silom... prljavi nesretnice....
fin film, ono pravo bosanski....
fina ova bula na slici za redaljke dusu dala. vake se praskaju najbolje.
Snijeg je odlican film, nije ni cudo da je pored ostalih nagrada koje je pokpio do sada, nagradjen i u Cannesu. Nadam se samo da ce se u BiH snimati u buducnosti sto vise ovakvih filmova, a sto manje filmova kao sto su Gori Vatra ili Nafaka.
A PRISTINA KO I SARAJEVO METROPOLA - NEW PRIMITIWSA-AFERIM I PUTUJ !!!!
po zapadu se je-bu ko krave.
ma daaaaaaaaaj? a zasto?
i treba da budu