Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nerviraš me često, ali velik si moj šeheru :)
Trebamo svi raditi na tome da bude jos veci, bolji i ljepsi. U svakom gradu na svijetu ima problema, ali Sarajevo ima puno toga za ponuditi, imamo vec izgradjen brend, ZOI 84, evo sada SFF, geografski smo u centru Evrope, za manje od dva sata letom do Rima, Beca, Istanbula, Minhena...more nam na 4 sata autom, zimi smo za 30 minuta na olimpijskim planinama... Nismo ni svjesni kakav komad zemlje u centru Evrope imamo, ali nam ovi nasi politicari ogadise ovo sve i zbog njih ne vidimo ovu ljepotu.
Dobro dosli u civilizaciju.Neko se lozi da je civilizacija i pominje teslu,aleksu i ostale,a ne pominje da je njegov narod osuden za genocid u 21 vijeku i da ce takvu civilizaciji nositi na grbaci do sudnjeg dana.Crveni kmeri iz kambodze i nase 'civilizovane'komsije,jedini na zemaljskoj kugli etiketirani kao genocidan narod,svaka cast@franzkosovic i tvojima
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sto ne naprave neko gotivno postolje za nagradu srce sarajeva, nego da daju onako kao komad zeljeza.
@Mexican Srce ide sa luksuznom kutijom iz koje se vadi samo pri dodjeli.
@StrogiMahalac U pravu je Mexo, a ako se nosi na srcu cime ce ga zakacit,vrlo glupo dizajnirano
Vidiš da nije dobar ovaj lik
Nije mi jasno kakva je ovo medijska pompa oko ovoga glumca, Šta sve ovo treba da znači. Hajde neka neko kaže da je ranije čuo za njega. Mislim da 99 % od nas nije nikada čulo za njega. Doduše, glumio je u dosta filmova, ali uglavnom sporedne uloge negativaca.
molim te ne provaljuj se.
LEGENDA 🇧🇦❤️⚜️🇧🇦
A gdje je Stiven Segal? Nije to to bez njega.
@Username382033 Njemu ce Begorad dati pocasni koljacki bodez....
Vrhunski glumac. Respect.
Sreća pa mu glumačke sposobnosti koriste da odglumi da je sretan što je dobio nagradu...
Je li glumio sto je letio od Los Angelesa do Sarajeva da bi dobio srce?
Čovjek je LEGENDA!!! Glumčina. U "Četiri sobe" je bio fantastičan!
Velike face na velikom festivalu filma ,respekt
Kakav glumac haha Kakve grimase pravi Pravi je!
Legendarni Mr.Orange i Pumpkin.ziv i zdrav bio legendo,jos bi dodao Ted iz 4 Rooms
Tim Roth je jedna veliak glumacka velicina
svaka cast grade,veliki si.
nije postiro onu sliku na imstagram. ja mu sad gledo profil. nejma nista ni na twiteru. fejzbuk ne koristim al ako nema na ova dva nece bit ni na fejzbuku. pa ako ne objavi onu sliku iz slike e ja ne znam pisi propalo sve. oni sto dodju tamo na more svi odmah objave a ovdje ne smije objavit da mu se raja tamo nebi smijala..jedino to...pa sto ne objavi...pa samo opcija upload to ..a mozda nema wifi ..nisu mu dali sifru ..aaaa more bit to
ok
"eS ef eF nEmA nITI jEdNoG pOzNaToG gLumCA kAo gOsTa" hejteri na haparatima
@ZeljeznicarSampion jel to na arapskom nesto?