Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cillian Murphy ce najverovatnije odraditi odlican posao, ocekujem mnogo iskreno...
Sigurno će biti najbolji i najvažniji Japancima.
malo su mi poceli ic na ganglije ove blasting reklame za pojedini film - pogledas i ono qrtchina ziva....
Ne znam nista o ovom filmu, ali mi je pun ***ac ovih naucnika koji, u zelji da budu prvi, da im ime bude "zlatnim" slovima upisano u istoriju, useru motku, naprave veliko sranje i onda se kao citav zivot bore protiv toga, ali im je drago sto su bili prvi. Isto je sa atomskom bombom, termonuklearnom bombom, isto je sa dinamitom, isto ce biti (ili vec jeste) sa Umjetnom Inteligencijom... Pa znao si sta radis prije nego sto si napravio bombu, ili si mislio da pravis toster?
pola svijeta se izgradilo zahvaljujući dinamitu. atomska je jedna strana medalje sa ne kontrolisanom reakcijom. kontrolisana reakcija proizvodi struju u centralama. ko zna kad te bombe mogu biti vitalne? ako dođu vanzemaljci?
Svijet je mnogo sigurnije mjesto zahvaljujuci atomskoj bombi. Zahvaljujuci prijetnji medjusobnog samounistenja dobili smo globalni mir. U modernom vremenu gotovo da nema sukoba i ratova. Prije atomske bombe ratovi su bili svakodnevnica na svakom pedlju zemaljske kugle. Masovni oruzani sukobi neizbjezni. Da kojim slucajem nismo napravili atomsku, do sad bi imali i 3 i 4 svjetski rat, sa stotinama miliona zrtava, vjerovatno milijardama.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Yebo atomsku, Sebiji treba dobar falsifikator.
Da se razumijemo ne postoji film da nije dobar a da ga je radio Nolan.