Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čitam komentare i kontam nikad mi nećemo imati miran zivot. Ni jedna objava nemoze proci bez nacionalizma i vrijedjanja. Dokle vise?!
A u republiku sumsku dolazi u posjetu medvjed , da obidje mašu i prijatelje .
@donvito Posjeti Bosku i Kinesku pijacu.
200.000 eura najmanje da dodje Bakir placa
Kolko ste mu platili da dodje
Jel ovo onaj mali iz kuduza sto je reko "ubio me babo daljinskim"
glumio i sporednu ulogu u Hulk 2. Dobar glumac pravo
Glavni glumci bi htjeli da su na pravoj strani, ja da budem svabo a oni partizani...
legendarni glumac, posebno u tarantinovim filmovima, kao ludi recepcionar u hotelu ili kao policajac na tajnom zadatku, ali je i kao reditelj postao legendaran kao što je film ratna zona 1999, sff je stvarno najveći film festival u ovom dijelu evrope
Baš puno bolesti na ovom klixu... Pitam se jesul' ljudi na ulici ovoliko bolesni... Po svemu sudeći Sarajevo je baš centar svijeta. Jedni crkoše od muke a drugi svrš... Na tu muku..
❤❤❤
Mislim, ubi čo'ek! Bravo SFF! Sve na stranu, ali zvijezde su zvijezde. Sad Mile pogotovo neće potpisati ANP!
Otkud sad i ovaj slavan??? Oooo zemljo otvori se
Oduvijek?
odličan glumac.
Ovo mi je jedan od omiljenih glumaca . Svjetska klasa ! 😊🇧🇦⚜️❤️
Too
.... extra ! 👍