Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosao na cevape covjek.
Nedaju Ameri Bosnu! :)) crknite velikosrbi!!!
ove zvijezde (face) uvijek dolaze u sirotinjske zemlje.
http://www.youtube.com/watch?v=6KNVE8MV2N0
Bosnoslav = KRETEN!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=6KNVE8MV2N0&sns=fb
Doci ce on i do Visokog, posjetiti piramide..sta ce u Sarajevu :D!?
došo sira ponit
Hebati ce ti babu u Sarajevu teroristi i vehabije,cuvaj se Johne.
Cujem ja sinoc neko ruci ko vol.....Znaci to je John sinoc rucao na Vlasicu ?
ovaj nije dosao sa dobrom nego da napravi podvalu
Ako ima pola metro....
Šta je to što jedan grad čini metropolom? :)
“John dobro ti nama dosao u najljepsi grad u regionu i centar balkana, nase lijepo Sarajevo...) Pa normalno da ces doc i snimat u Sarajevo, neces valjda snimat u Zagrebu, Beogradu, Skoplju....Svi americki glumci koji hoce nesto snimat na balkanu dolaze u Sarajevo. To je dokaz koliko Sarajevo vrijedi. A oni koji o Sarajevu pisu ruzno iz sovinistickih pobuda nisu vrijedni pomena.” Ti ocito i nisi nikada bio ni u Zagrebu, Beogradu, a kamoli Skopju. O drugim jos ljepsim od naseg sehera gradovima i da ne pricamo. Tebi je region izgleda tvoja mahala I nista vise. Ne mora niko da “pise ruzno iz sovinistickih pobuda” (??!!), jer svi ovi glumci ce glumiti nas kao indijance, nesto slicno kao sto su prije desetak godina glumili Iracane ili Agnastance.
Znaci Travolta pristao da glumi krmcica. Tezak je ovaj glumacki posao.
POLA PRASETA POJEO...JA GLADEZA, ALI POSTENO JE PLATIJO..U DOLARIMA...
fuj kako mi se gade dokle čemo im dopuštati da zaražuju milione na našoj tragediji koji njihovi političari zakuhaju kao npr. EMBARGO NA ORUŽJE pljunem ga po sred face deformisane, i onu žvalavu anđelinu